« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
JEDVA ČEKAMO

Hrvatska vaterpolo reprezentacija spremna za EP

VIDEO/FOTO - Izbornik Ratko Rudić kaže da su igrači spremni, a predsjednik HVS-a Perica Bukić očekuje odličnu atmosferu na preuređenoj Mladosti

vaterpolo europsko prvenstvo
vaterpolo europsko prvenstvo (Ronald Goršić/Cropix/Infopunkt)
Više o

vaterpolo

,

Perica Bukić

,

Ratko Rudić

,

EP vaterpolo

,

hrvatska vaterpolo reprezentacija

,

Romano Dautanac

Hrvatska vaterpolo reprezentacija pozdravila je građane na Ininoj benzinskoj postaji u Miramarskoj i predstavila suradnju s tom kompanijom za nadolazeće Europsko prvenstvo u Zagrebu.

Od svake kupljene ulaznice dvije kune će se donirati SOS Dječjem Selu Lekenik, a na benzinskoj postaji građanima su, uz druženje sa cijelim stožerom reprezentacije, podijeljeni i prigodni pokloni.

Izbornik reprezentacije Ratko Rudić rekao je da su igrači spremni i jedva čekaju da prvenstvo počne, a naglasio je i kako će veliki motiv svima biti igranje pred domaćom publikom. Osim nekih sitnijih ozlijeda koje su sada riješene nije bilo niti jednog problema tokom priprema, kaže Rudić i dodaje kako je cilj doći do zlatne medalje.

Predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza Perica Bukić nam je potvrdio kako je plivalište na Savi spremno za prvenstvo te kako je sve učinjeno da LEN, krovna svjetska vaterpolo organzacija, nema nikakvih primjedbi na organizaciju.

Izrazio je Bukić i žaljenje što nikada nije imao priliku sam nastupiti na velikom natjecanju u Hrvatskoj i da je šteta što smo morali čekati 30-ak godina priliku za organizaciju ovakvog događaja.

"Cilj reprezentacije je medalja, a ja se intimno nadam zlatu", rekao je Bukić.

Europsko prvenstvo na kojem će nastupiti 12 muških i 8 ženskih reprezentacija počinje za tri dana, 29. kolovoza, a trajat će do 11. rujna. Ulaznice se mogu kupiti na svim Ininim benzinskim postajama. (Infopunkt/metro-portal)

26.08.2010. 15:36:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh