« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
KVALIFIKACIJE ZA SP

Hrvatska odigrala neriješeno u Belgiji

Sigurnom igrom Hrvatska je mogla otići kući i sa sva tri boda, no Vida je propustio zabiti dvije minute prije kraja

Mandžukić je bio među najboljima na terenu
Mandžukić je bio među najboljima na terenu (Arhiva)
Više o

kvalifikacije za SP

,

Ivan Perišić

,

rezultat

,

Belgija Hrvatska

Hrvatska je osvojila bod na gostovanju u Belgiji, a mogla je lako kući odnijeti sva tri. Od svih najava velike i snažne Belgije nismo uspjeli vidjeti gotovo ništa, tu i tamo bi bljesnuo Hazard pokojim driblingom i to je bilo to. 

Više mu je puta Modrić oduzeo loptu nego što je ovoljetna senzacija Premiershipa uspjela uputiti centaršuteva.

Schildenfeld i Šimunić odigrali su sigurno i nepogrešivo, a Šimunić je u nekoliko navrata upravo senzacionalno jednostavno i čisto oduzimao lopte belgijskim napadačima u izglednim pozicijama. 

Mandžukić je odigrao standardno u visokom ritmu, asistirajući za vodeći pogodak Hrvatske koji je Perišić zabio već u petoj minuti, a Belgija je izjednačila u zadnjoj minuti prvog poluvremena sretnim udarcem Gillesa.

Drugo poluvrijeme vodila se velika borba, na početku nas je Belgija stisnula, no imali smo i mi svojih prilika, a Vida je dvije minute prije kraja promašio prazan gol s tek tri metra, što nam je moglo donijeti pobjedu.

Sve u svemu, nismo odigrali loše, Belgija nam 90 minuta nije uspjela složiti više od nekoliko paničnih situacija, ali tješe obrambeni divovi koji su sve čistili bez problema. 

Sljedeću utakmicu igramo za mjesec dana u Makedoniji.

11.09.2012. 22:37:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh