« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
BRAVO

HONOR prvi Android smartphone brand u Q4 u Kini

HONOR postaje prvi proizvođač Android pametnih telefona u Kini s 14,2 milijuna isporučenih uređaja u Q4 2021

Honoru dobro ide...
Honoru dobro ide... (Honor)
Više o

Kina

,

Honor

,

android telefon

IDC je objavio tromjesečno izvješće o praćenju mobilnih telefona koje pokazuje da je HONOR nadišao očekivanja u četvrtom tromjesečju 2021. i nastavio svoj rast ostvarivši godišnji rast od 253,4% na kineskom tržištu postavši drugi proizvođač pametnih telefona i 1. brend android pametnih telefona u Kini s više od 14,2 milijuna isporučenih uređaja.

HONOR-ove godišnje isporuke dosegle su 38,6 milijuna uređaja1, što je važno povećanje u odnosu na 2020. godinu koje je dovelo HONOR u TOP 5 proizvođača pametnih telefona.

2021. bila je značajna godina rasta honora i u novim proizvodima i u velikim inovacijama istraživanja i razvoja. Važni čimbenici daljnjeg rasta bili su lansiranje niza vrhunskih pametnih telefona kao što su HONOR 50, HONOR 50 Lite i HONOR Magic V - prvi preklopni pametni telefon tvrtke.

U studenom 2021. Predstavljen je HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park, prva samofinancirana tvornice brenda. Park obavlja certificiranje kontrole kvalitete novih proizvoda, proizvodnju vodećih uređaja, nove inkubacije izrade i tehnologije te izgradnju HONOR-ovih proizvodnih kapaciteta baziranih na umjetnoj inteligenciji. Park podržava HONOR-ov cilj pružanja vrhunskih proizvoda i najboljih korisničkih iskustava u klasi globalnim potrošačima.

U 2022. godini HONOR će napraviti sljedeći korak na globalnim tržištima s događajem "The Power of Magic", prvim HONOR-ovim globalnim lansiranjem za 2022. Godinu. Uvođenjem novih tehnologija i proizvoda, na godišnjoj MWC izložbi 28. Veljače u 13.00, HONOR će predstaviti uzbudljive nove proizvode za razna tržišta.

1 IDC izvještaj: https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prAP48830922

05.02.2022. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh