« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca
život kao u bajci

Hollywoodska kraljevska obitelj u posjeti Disney Kraljevstvu

Tom Cruise odveo svoju obitelj u Zemlju snova na odmor od svakodnevice.

Princeza Suri u Disney Worldu
Princeza Suri u Disney Worldu (Splash news)
Više o

Tom Cruise

,

Katie Holmes

,

Suri Cruise

,

Disney World

,

bajke

Ovaj vikend Tom Cruise i Katie Holmes odveli su svoju djecu Suri (2) i Connora (14) u posjet tematskom parku Disney Worldu. Pridružili su im se i Kateini roditelji. Dok su jeli u Jednom davno restoranu u sklopu Parka susreli su princeze Pepeljugu, Snjeguljicu i Auroru (Uspavanu ljepoticu) koje su im se pridružile za Pepeljuginim kraljevskim stolom.

Suri je nosila prekrasnu žutu haljinicu Ljepotice iz priče Ljepotica i zvijer i lijepo se uklopila među princezama, izjavila je jedna od njih.

Obitelj se uklopila među ljude bez velike pompe dok su se princeze predstavljale gostima. Tijekom prix fixe obroka gdje su poput običnih ljudi jeli jaja i slaninu, tost i salatu, princeze iz bajki su im prišle i pozdravile ih.

"Suri je većinu vremena sjedila u krilu svoje mame poput prave male princeze", izjavile su uzbuđene princeze.

U jednom trenutku, Tom Cruise se dignuo i odveo Suri do prozora da joj pokaže pogled iz Pepeljuginog dvorca na predivno Čarobno Kraljevstvo. Pokazivao joj je i objašnjavao sve što je Suri htjela.

Bili su baš poput svake druge obitelji i jako su uživali u toj posjeti.

Slijedeći dan, Katie i Suri, ovaj put u plavoj haljinici poput Pepeljugine, istraživale su same Park. Za to vrijeme Tom Cruise i Connor uživali su u Daytona 500 utrkama.

18.02.2009. 16:11:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh