« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
TV1000

Hollywoodska elita u svibnju na kanalu TV 1000

TV1000 će tijekom svibnja ponedjeljcima donijeti neke od hollywoodskih hitova koji su stekli kultni status

12 majmuna na TV1000
12 majmuna na TV1000 (TV1000)
Više o

filmovi

,

svibanj

,

TV1000

TV1000 tijekom svibnja ponedjeljkom donosi hollywoodske hitove neprolazne vrijednosti:

Mrak film 3

U ponedjeljak 4. svibnja u 20.30

Kad slučajno pogleda čudnovatu videovrpcu čiji gledatelji umiru nakon tjedan dana, novinarka Cindy saznaje da je vrpca tek jedan od neobičnih događaja. Lokalni farmeri Tom i George prijavili su da se u njihovim poljima preko noći pojavljuju golemi krugovi u žitu. Cindy uz pomoć predsjednika SAD-a (Leslie Nielsen) i srdačne tetke (Queen Latifah) pronalazi vezu između vrpce i misterioznih krugova.

U glavnim ulogama: Anna Faris, Charlie Sheen, Regina Hall, Anthony Anderson, Leslie Nielsen, Pamela Anderson, Jenny McCarthy

Vrisak 3

U ponedjeljak 11. svibnja u 22.30

Traumatizirana brutalnim ubojstvima svojih prijatelja, Sidney Prescott (Neve Campbell) napustila je rodni grad Woodsboro i sad radi u Kaliforniji kao krizni savjetnik. U međuvremenu se po romanu Gale Weathers (Courtney Cox Arquette) u Los Angelesu snima već treći nastavak uspješnog horor-filma Ubod 3: Povratak u Woodsboro. No jedan se luđak dokopao scenarija i sad ubija likove redoslijedom kojim umiru u filmu. Ali nije lako predvidjeti tko će sljedeći umrijeti jer su producenti distribuirali tri različita scenarija s različitim završecima.

U glavnim ulogama: David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Patrick Dempsey, Scott Foley

Prevoditeljica

U ponedjeljak 18. svibnja u 20.30

Silvia Broome (Nicole Kidman) doseljenica je iz Afrike i radi kao prevoditeljica u Ujedinjenim narodima. Jedan je od jezika koje govori ku, dijalekt iz njezine rodne zemlje Matobo. Jednog dana tijekom pražnjenja sale Glavne skupštine radi rutinske sigurnosne provjere Broome načuje čovjeka koji govori dijalektom ku i njegovu izjavu koja bi se mogla protumačiti kao prijetnja po život Zuwaniea, kontroverznog vođe Matoba. Broomeinu tvrdnju o planiranom atentatu istražuje agent tajne službe Tobin Keller (Sean Penn). Kopajući po Silvijinoj opasnoj prošlosti, Keller se počinje pitati je li ona doista žrtva ili je osumnjičenica.

U glavnim ulogama: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener, Jesper Christensen, Yvan Attal

Dvanaest majmuna

U ponedjeljak 25. svibnja u 20.30

Nepoznati smrtonosni virus ubio je 1996. godine pet milijardi ljudi. Do 2035. preživio je samo 1% svjetske populacije i to ispod površine zemlje. Zatvorenik James Cole nevoljko se javlja za zadatak u kojem se mora vratiti u 1996. godinu i prikupiti informacije o izvoru epidemije (rečeno mu je da je virus proširila tajnovita Vojska dvanaest majmuna). Cole je, nažalost, zabunom poslan u 1990. godinu, šest godina ranije. Ondje biva uhićen i zatvoren u psihijatrijskoj bolnici te upoznaje psihijatricu dr. Kathryn Railly i Jeffreyja Goinesa, ludog sina slavnog znanstvenika i stručnjaka za viruse...

U glavnim ulogama: Bruce Willis, Brad Pitt, Madeleine Stowe, David Morse, Jon Seda

30.04.2015. 14:01:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh