« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
KUHA SE SCENARIJ

Hollywood će pokušati kapitalizirati smrt Bin Ladena

Smrt Osame bin Ladena mogla bi biti pretočena u hollywoodski hit i oživjeti gledanost ratnih filmova

Fotografija vijesti
Više o

film

,

Hollywood

,

Osama bin Laden

,

smrt

Umjesto ratnih filmova o stradanjima civila i razaranjima, koji su imali slabu gledanost, Hollywood sada može iskoristiti obnovljeni američki ponos i snimati filmove o potrazi za najtraženijim teroristom na svijetu.

Da je John Wayne još živ ili da je Arnold Schwarzenegger mlađi, mogli bi glumiti u filmu o helikopterskom napadu elitne postrojbe američke mornarice SEALs na zgradu u Pakistanu u kojoj se skrivao Bin Laden. To bi bilo nešto kao "Black Hawk Down" sa sretnijim krajem ili "Umri muški" u Islamabadu.

I Kathryn Bigelow, redateljica koja je osvojila Oscara za film "Narednik James" koji je u kinima zaradio samo 17 milijuna dolara, ima priliku osvojiti širu publiku nastavkom pod naslovom "Kill Bin Laden".

Prema internetskoj stranici Deadline.com, Bigelow i scenarist Mark Boal već neko vrijeme rade na projektu koji govori o prethodnom, neuspješnom pokušaju ubojstva Bin Ladena. Pojedinosti scenarija još nisu razrađene, ali autori će vjerojatno morati preraditi scenarij i uzeti u obzir najnoviji razvoj događaja.

03.05.2011. 14:25:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh