« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
nedjeljom u 2

Hodak kod Stankovića rekao da ima indicije o ubojici

Odbacio ikakvu vezu Ivaninog ubojstva s Pukanićevim

Fotografija vijesti
Više o

Nedjeljom u 2

,

Zvonimir Hodak

,

ubojstvo Ivane Hodak

Zvonimir Hodak hrvatskoj se javnosti odlučio obratiti zbog pisanja Nacionala i Globusa koji, kazao je, izmišljotinama i navodima o vezi Ivane i Vladimira Zagorca žele kompromitirati njegovu kćer. Nazvao ih je dnom dna žutog tiska u Hrvatskoj. Njihovo pisanje, kaže, ima za cilj skretanje istine od linije Petrač - Pukanić - Pantovčak.

A ubojstvo njegove kćeri, dodaje, poruka je Zagorcu da šuti. Ne znam tko je ubojica, ali imam indicije. Najjači motiv za ubojstvo njegove kćeri ima ona osoba ili skupina koja želi poslati poruku njegovu branjeniku, a to su neki ljudi iz pravosuđa i neki etablirani građani koji su se naglo obogatili. Smatra kako postoje indicije da se Petrač pribojavao da bi Ljubo Pavasović Visković u sentimentalnom trenutku mogao pričati više nego što smije.

Ivanina najbolja prijateljica Jelena Perčin, koja se u emisiju javila telefonom, ne zna otkud je krenula priča o vezi Ivane i Zagorca. Potvrdila je da veze nije bilo, iako joj je Zagorčev slučaj bio zanimljiv. Pozvala je medije da napokon počnu pisati o istrazi. Isto je elektroničkom poštom, koja je pročitana u emisiji, potvrdila i Ivanina prijateljica Maja Pedišić.

"Ivana je likvidirana isključivo zbog Zagorca. To ubojstvo nema nikakve veze s ubojstvom Ive Pukanića", kazao je Hodak. Dodao je kako se boji da policija u istrazi o ubojstvu Ivane - luta. Međutim, dodao je kako istinski vjeruje da će pronaći ubojicu. Mislio sam da smrt svoje kćeri, kazao je Hodak, nikad neću preživjeti. A onda sam odlučio da se moram izboriti da moja kći na miru ode, a ne da je razapinju svakakvi novinari.

Kazao je da se mora boriti za istinu o svojoj kćeri, ali i za istinu o Vladimiru Zagorcu. Istinski je uvjeren u njegovu nevinost. Zagorec je postao paradigma za sve negativno što se u Hrvatskoj događa, a ništa mu nije dokazano ni pronađeno, rekao je Hodak. 

30.11.2008. 16:47:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh