« Fun
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Hitna intervencija zbog ljutog umaka

Više o

ljuti umak

,

Subway

,

Reginald Peterson

Ljuti umak očito je bio od životne važnosti za muškarca s Floride, koji je, nakon što su u Subwayu ostali bez željnog dodatka, nazvao 911, kako bi snage reda i mira sredile stvar, piše Net.hr.

Naime, spomenuti muškarac, imenom Reginald Peterson, dva puta je nazvao broj 911, nakon što je sendvič bar ostao bez umaka. Peterson je prvo nazvao policiju kako bi snage reda omogućile da sendvič bude napravljen u skladu s njegovim željama, a drugi poziv je uputio kako bi se požalio da policija nije bila dovoljno brza. Djelatnik Subwaya rekao je policiji da je 42-godišnjak postao agresivan i vikao dok su mu pripremali sendvič i da su ga zato izbacili iz trgovine, nakon čega je uvrijeđena mušterija pozvala policiju.

Kad su stigli na mjesto događaja policajci su pokušali Petersonu objasniti čemu služi broj 911, no nakon što se njihov trud pokazao uzaludnim uhitili su nerazumnog muškarca.  (METRO)

Petersonova dva poziva policijiReginald Peterson je prvo nazvao policiju kako bi snage reda omogućile da sendvič bude napravljen u skladu s njegovim željama, a drugi poziv je uputio kako bi se požalio da policija nije bila dovoljno brza.

07.08.2008. 22:28:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh