« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NOVI UGOVORI

Hiddink preuzima Tursku, a Koeman Izrael?

Guus Hiddink trebao bi se najkasnije u petak pojaviti u Istanbulu i potpisati četverogodišnji ugovor s tamošnjim nogometni savezom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Izrael

,

nogometna reprezentacija

,

Turska

,

Nizozemska

,

Guus Hiddink

,

Ronald Koeman

Turski mediji tvrde da je nizozemski trener Guus Hiddink pred potpisivanjem četverogodišnjeg ugovora s Turskim nogometnim savezom, dok se Izraelci pak interesiraraju za Ronalda Koemana.

Nizozemska TV-postaja Eredivisie Live u ponedjeljak je ekskluzivno objavila da je Koeman (47) prvi favorit za preuzimanje izraelskih nogometaša, iako su se dosad u kombinacijama za posao također spominjali Frank Rijkaard, Henk Ten Cate, Bernd Schuster, Jürgen Klinsmann i Roberto Donadoni.

Izraelci, koji su dužnosti razvlastili 65-godišnjeg izbornika Drora Kashtana s krajem kvalifikacija za SP, protivnici su Hrvatskoj u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2012.

Drugi nizozemski trener, Guus Hiddink (63), trebao bi se najkasnije u petak pojaviti u Istanbulu i potpisati četverogodišnji ugovor s tamošnjim nogometni savezom, pišu turski mediji. Nizozemčeva bi godišnja plaća, prema istim izvorima, iznosila 3.7 milijuna eura. Glasnogovornik saveza zasad je odbio komentirati nagađanja.

Otkako je na kraju neuspješnih kvalifikacija za ovoljetni SP klupu turske nacionalne momčadi napustio Fatih Terim, kao kandidati za njegova nasljednika spominjali su se Giovanni Trapattoni i Joachim Löw. (Totalsport)

15.02.2010. 15:15:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh