« Biznis
objavljeno prije 9 godina
PRIJAVITE SE

HGK sufinancira izradu prijavne dokumentacije za EU fondove

Svojom uslugom „Moj EU projekt“, HGK sufinancira izradu prijavne dokumentacije za trenutno otvorene natječaje

HGK i daje nešto natrag poduzetnicima
HGK i daje nešto natrag poduzetnicima (Arhiva)
Više o

EU fondovi

,

sufinanciranje

,

Moj EU projekt

,

projektna dokumentacija

Moj EU projekt je inicijativa kojom HGK sufinancira izradu prijavne dokumentacije za trenutno otvorene natječaje "Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu" i "Ulaganje u proizvodnu tehnologiju" iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost ovog natječaja je 300.000 kuna, a vrijedlost vaučera po tvrtki iznosi 10.000 kuna.

Na natječaj se mogu prijaviti članice HGK koje imaju do 250 zaposlenih te podmirene porezne obveze i obveze prema zaposlenicima kao i tvrtke koje nisu u poteškoćama, u postupku stečaja ili u procesu predstečajne nagodbe.

Vaučeri se isključivo mogu iskoristiti za izradu investicijske studije, marketinške strategije, financijske konstrukcije projekta i ostalih dokumenata propisanih natječajima poslovnog plana, pripremu prijavne i prikupljanje popratne dokumentacije propisane pravilnicima i natječajima raspisanima za dodjelu sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Prijavitelj je dužan ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na službenoj stranici HGK.

Natječaj traje do iskorištenja sredstava, pa poduzetnike potičemo na brzu reakciju.

Za sve dodatne informacije javite se konzultantima tvrtke Ravecon na mail info@eufondovi.hr

27.05.2015. 14:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh