« Televizija
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
AXN

Heads Up Daily svakodnevno na AXN Spinu od 10. rujna

Svaki dan, od ponedjeljka do petka, emisija će donositi pregled recentnih e-sport turnira, najznačajnijih mečeva i poteza i još mnogo toga

Heads Up Daily - za ljubitelje gaminga
Heads Up Daily - za ljubitelje gaminga (AXN)
Više o

AXN

,

gaming

,

Heads Up Daily

,

HUD

,

AXN Spin

Heads Up Daily ili, skraćeno, HUD dnevni je magazin posvećen gamingu koji će se moći gledati ekskluzivno na AXN Spinu od 10 rujna.

HUD je idealna destinacija za sve vezano uz e-sport i videoigre. Svaki dan, od ponedjeljka do petka, emisija će donositi pregled recentnih e-sport turnira, najznačajnijih mečeva i poteza, diskutirati o najvrućim temama iz svijeta gaminga i donositi najave nadolazećih evenata.

Voditeljima u studiju redovito će se pridruživati različiti gosti, od e-sports profesionalaca preko autora i timova posvećenih razvoju igara do popularnih lica s YouTubea i Twitcha.

HUD na originalan način kombinira elemente sporta, vijesti, televizije i live streaminga kako bi gledateljima ponudio jedinstven pogled na svijet gaminga.

Heads Up Daily moći će se gledati na AXN Spinu, od 10. rujna svakim radnim danom u 16:55, uz reprize tjednih emisija vikendom. 

04.09.2018. 17:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh