« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
KAKO?

HDZ obećava da će štititi zaposlene u državnoj upravi

HDZ neće dopustiti da se iz državne uprave otpusti 80 posto zaposlenih kako najavljuju HDZ-ovi konkurenti

Fotografija vijesti
Više o

HDZ

,

Kukuriku koalicija

,

izbori 2011.

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor istaknula je danas na predizbornom skupu u Slavonskome Brodu kako je ovo trenutak kad se polažu računi i kada se treba sjetiti tko je i što u političkom životu radio u proteklih 20 godina te je, uz ostalo, poručila kako HDZ neće dopustiti da se iz državne uprave otpusti 80 posto zaposlenih kako najavljuju HDZ-ovi konkurenti.

"Sigurna sam da će Hrvatice i Hrvati prepoznati sve ono što smo napravili u teškim vremenima gospodarske krize, svjetske gospodarske krize. Da će prepoznati da je HDZ vodio Vladu koja je završila pregovore za ulazak Hrvatske u Europsku uniju. Sigurna sam da će te dati potporu stranci koju je utemeljio dr. Franjo Tuđman, koji je uz hrvatske branitelje najzaslužniji za slobodnu, demokratsku i neovisnu Hrvatsku", kazala je Kosor obraćajući se okupljenima na predizbornom skupu na kojem su predstavljeni kandidati za V. izbornu jedinicu.

Istaknula je kako je ovo trenutak kad se polažu računi i kada se treba sjetiti tko je i što u političkom životu radio u proteklih 20 godina. "Oni koji su 25. lipnja 1991. izašli iz Sabora kada je trebalo glasovati o slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj, danas nam neprekidno žele dijeliti lekcije o ponašanju, domoljublju o odnosu prema Hrvatskoj", kazala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor dodajući kako vjeruje da je ovo trenutak odluke.

"Odlučujete hoćemo li sami dalje uređivati našu kuću ili će mo dopustiti našim suparnicima dovedu MMF. Tako je to bilo za njihove vlasti, vjerujem da Hrvatice i Hrvati to neće dopustiti", kazala je Kosor te poručila da "HDZ neće dopustiti da se iz državne uprave otpusti 80 posto zaposlenih kako najavljuju HDZ-ovi konkurenti".

Podsjećajući kako je HDZ širom otvorio vrata borbi protiv korupcije, Kosor je istaknula kako u toj borbi neće posustati, te da borba protiv korupcije treba obuhvatiti i članove drugih stranake, a ne samo HDZ. "Nećemo dozvoliti da nam drže predavanja oni koji nemaju snage, jer nemaju odgovornosti prema Hrvatskoj da smjene ni one koji su pijani vozili. Nego nam sole pamet o tome kako se trebamo moralno ponašati", kazala je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na predizbornom skupu u Slavonskome Brodu.

 

20.11.2011. 13:59:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh