« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
DARKO MILINOVIĆ

HDZ nije razgovarao o isključenju Polančeca

Milinović nije želio komentirati podizanje optužnice protiv Polančeca jer bi to predstavljalo pritisak na pravosuđe

(Šime Šokota/Cropix)
Više o

HDZ

,

Damir Polančec

,

Darko Milinović

Zamoljen prilikom posjeta Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica za komentar zahtjeva Polančecova branitelja da o sumnjivoj trgovini strujom svjedoče i članovi užeg kabineta Vlade, Milinović je odgovorio kako 2007. nije bio član Vlade, ali da svaki ministar odgovara za odluke donesene u svom resoru.

"Ja sam ministar zdravstva i socijalne skrbi i odgovoram za svoje resor. Dakle, članove vlade i užeg kabineta mogu uvjeriti da je reforma zdravstva dobra za Hrvatsku jer najviše znam od zdravstvenom sustavu i kao ministar zdravstva odgovaram za tu odluku. Ali kad bi me pitali nešto o naftnom, plinskom biznisu, o preporodaji struje, ja o tome vrlo malo znam. Najviše o tome zna resorni ministar i oni koji su provodili procese", izjavio je Milinović.

Protiv Damira Polančeca USKOK vodi nekoliko istraga, a jučer je podiglo i prvu optužnica koja bivšeg potpredsjednika vlade tereti za 230 tisuća kuna "teške" nezakonitosti u gradnji rasvjete na igralištu nogometnog kluba "Osvit" u njegovu rodnom mjestu Đelekovcu kod Koprivnice. (hina/metro-portal)

11.05.2010. 16:04:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh