« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
HDLU

HDLU Zagreb raspisuje trajni natječaj

Svake godine odvijat će se tijekom čitave godine, a umjetnici koji zadovolje strukovne kriterije biti će primljeni i upisani u udrugu kako budu pristupali natječaju

Ovo je trajan natječaj...
Ovo je trajan natječaj... (Arhiva)
Više o

HDLU

,

trajni natječaj

HDLU Zagreb raspisuje trajni natječaj za upis novih članova, koji će se svake godine odvijati tijekom čitave godine, a umjetnici koji zadovolje strukovne kriterije biti će primljeni i upisani u udrugu kako budu pristupali natječaju - svaki mjesec na kraju mjeseca, o čemu će biti redovno obavješteni na svoje mail adrese. 

Temeljem Članka 9. Statuta HDLU Zagreb, članstvo u udruzi može biti redovno i počasno.

Redovnim članom mogu postati:

- akademski slikari, kipari, grafičari i druge osobe, koje svoj doprinos suvremenom likovnom stvaralaštvu dokažu diplomom (hrvatskom ili nostrificiranom) jednog od priznatih studija likovnih (ili vizualnih) umjetničkih visokoškolskih ustanova, kod nas ili u inozemstvu.

- redovnim članom mogu postati i građani Republike Hrvatske koji se bave problemima likovne umjetnosti, kao što su likovni kritičari i povjesničari umjetnosti, koji prihvaćaju Statut HDLU Zagreb i također prilože odgovarajuću diplomu na uvid.

- ostali državljani Republike Hrvatske koji se bave likovnim stvaralačkim radom, koji na osobni zahtjev putem natječaja budu primljeni u članstvo, a ispunjavaju umjetničke kriterije strukovnih likovnih udruga.

- počasnim članom mogu postati državljani Republike Hrvatske i stranci koji imaju hrvatski OIB, a koji su svojim djelovanjem posebno pridonijeli razvoju i afirmaciji HDLU Zagreb.

Više o otvorenom natječaju pročitajte na https://hdlu-zagreb.hr/!

24.08.2020. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh