« Film
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
KVIZ

HBO i KOZa predstavljaju - kviz o Igri prijestolja

Kviz će se održati u caffe baru New York (Radnička 1A), a vodit će ga Goran Vugrinec Goc, stand-up šampion i okorjeli fan Igre prijestolja.

Fanovi GoT-a, ovo je za vas
Fanovi GoT-a, ovo je za vas (FAK)
Više o

kviz

,

Game of Thrones

,

kviz KOZa

subotu, 25. lipnja HBO i KOZa udružit će snage i održati veliki kviz o Igri prijestolja (#gotgoat), a sve vas pozivamo da nam se pridružite i puni znanja, nagrada i adrenalina dočekate posljednju epizodu serije koja izlazi odmah dan poslije!

Kviz će se održati u caffe baru New York (Radnička 1A, vidi kartu dolje), a vodit će ga Goran Vugrinec Goc, stand-up šampion i okorjeli fan Igre prijestolja.

U borbi za prestižnu titulu pobjednika prvog HBO-KOZa Game of Thrones kviza motivirat će vas bogate nagrade koje su pripremili HBOKOZaCalifornia Burrito i prigodna Zmajska pivovara.

Zadržali smo istu cijenu ulaznica kao na redovnim KOZama - sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svaka ekipa može se sastojati odnajmanje dva i najviše četiri člana.

Kviz će se, pak, sastojati od pitanja u vezi sa serijom, ali ne bi škodilo ni da ste pročitali knjige. Bit će i fotografija, glazbe, slika, videosnimaka, standardnih tekstualnih pitanja, dvoboja, napetosti, noževa u leđa, silovanja (mozga), i svega ostaloga zbog čega je serija toliko popularna!

Kviz će početi točno u 18 sati, a kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da svoju ekipu prijavite što je prije moguće, i to ovim putem:

Fanovi serije, knjiga i kvizova - vidimo se u subotu oko 17.45 sati!

 

22.06.2016. 19:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh