« Film
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
BOX OFFICE

Harryja Pottera svrgnuo Captain America

"Captain America: The First Avenger" koji 17. kolovoza dolazi u europske kinodvorane zaradio je gotovo 66 milijuna dolara prvog vikenda prikazivanja

Fotografija vijesti
Više o

captain america

,

Harry Potter

,

najgledaniji filmovi

Završni dio sage o Harryju Potteru tek je tjedan dana bio na vrhu ljestvice najgledanijih filmova u Americi. "Captain America", film o pustolovinama superjunaka koji se bori s nacistima, uspeo se ovog vikenda na prvo mjesto najgledanijih filmova u Sjevernoj Americi i tako svrgnuo s pobjedničkog trona zadnji dio serijala o "Harryju Potteru", prema podacima koje je u nedjelju objavila tvrtka Exhibitor Relations.

"Captain America: The First Avenger" koji 17. kolovoza dolazi u europske kinodvorane zaradio je gotovo 66 milijuna dolara prvog vikenda prikazivanja, izguravši na drugo mjesto "Harryja Pottera i darove smrti - drugi dio" koji je na vrhu ljestvice bio tek tjedan dana, s 274 milijuna dolara prihoda i tek 48 milijuna od petka.

Na trećem mjestu je romantična komedija "Prijatelji s povlasticama" s Justinom Timberlakeom i Milom Kunis koja je zaradila 18,5 milijuna dolara.

"Transformers 3 - Mjesečevo skriveno lice" pao je na četvrto mjesto s 12 milijuna dolara prihoda tijekom vikenda (326 milijuna u četiri tjedna).

25.07.2011. 08:54:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh