« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
NEOPROSTIV PORAZ

Halilhodžić: Sramotno smo izgubili, najbolji su zakazali

Ustvari mi nismo ni igrali kad smo imali loptu i naši najbolji igrači su zakazali, rekao je Halilhodžić nakon poraza od PAOK-a

Vahid Halilhodžić
Vahid Halilhodžić (Ronald Gorsic / CROPIX)
Više o

NK Dinamo

,

Vahid Halilhodžić

,

Milan Badelj

,

Europska liga

,

Paul McCartney vjenčanje

Izjave nakon susreta drugog kola D skupine Europske lige u kojem je Dinamo na gostovanju u Solunu izgubio od PAOK-a 0:1. Pogodak odluke zabio je Ivić u 56. minuti.

>>Dinamo izgubio od PAOK-a 1:0

Trener Dinama Vahid Halilhodžić: "Više sam nego razočaran, izgubili smo od protivnika koji nije stvorio čak niti poluprigodu, za mene je to sramotno. Ustvari mi nismo ni igrali kad smo imali loptu i naši najbolji igrači su zakazali. Dominirali smo stalno, a u drugom poluvremenu imali smo dvije-tri šanse. Propustiti ovakvu priliku, to je za mene neoprostivo".

Veznjak Dinama Milan Badelj: "Svi smo razočarani, tuga je u svlačionici. Imali smo lijepu šansu, ali je nažalost nismo iskoristili. Oni su pobijedili nezasluženo, ali su pobijedili, upisali su tri boda. No, do kraja još ima dosta i iz ovoga moramo izvući pouke. Previše smo ih respektirali, jer mi smo objektivno bolja momčad od PAOK-a".(hina/metro-portal)

01.10.2010. 08:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh