« Hrvatska
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
STANJE U PROMETU

HAK-ova upozorenja za vozače na A1 i A3

Vozite oprezno
Vozite oprezno (Wikipedia)
Više o

A1

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

upozorenja

,

A3

Na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom zbog izvlačenja cisterne i pretakanja goriva, javlja HAK.

Opreznije treba voziti autocestom A3 Bregana-Lipovac kod čvora Kosnica (na 37. kilometru), zbog opasnosti od naleta na životinju.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, te na gradskim prometnicama i obilaznicama. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

 Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova u čvoru Zabok za sav promet zatvoren je ulazak na autocestu u čvoru Zabok iz smjera državnih cesta DC1 i DC307. U čvoru Zabok moguć je izlazak s autoceste iz oba pravca (Zagreb i Macelj). Od 13. srpnja u 8 sati do 14. srpnja u 8 sati čvor Zabok će biti zatvoren za sav promet (ulaz i izlaz).

 Zbog radova, između GP Macelj i Gruškovje (SLO), u vrijeme pojačanog prometa, na ulazu u Hrvatsku dolazi do povremenih zastoja, pa vozače iz HAK-a mole za strpljenje.

 S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. 

 Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 tona.

 Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

07.07.2017. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh