« Hrvatska
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

HAK-Magla na A1

Iako su vikend gužve smanjene i dalje je promet gušći nego inače.

Više o

stanje na cestama

,

HAK

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Lici, posebice na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK), piše Hina.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Do 19. kolovoza u 18 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D34 kroz grad Slatinu. Obilazak za osobna vozila je: Slatina(D2)-Nova Bukovica(ŽC4045)-Miljevci(ŽC4038)-Čađavica(D34), a za teretna: Slatina (D2)-Našice(D53)-Donji Miholjac (D34) i dalje prema Osijeku.

U Zagrebu do 19. kolovoza, zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije, zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste.

Pojačan je ulazak teretnih vozila na graničnim prijelazima sa Slovenijom: Mursko Središće, Bregana i Lupinjak. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

02.08.2011. 10:58:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh