« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci
KUP UEFA

Hajduk izgubio, Slaven u Kupu UEFA

Hajduk nije uspio kapitalizirati odličan rezultat iz prve utakmice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Paun Paunović/CROPIX)
Više o

Hajduk

,

Slaven Belupo

,

Kup Uefa

Preko 30 tisuća ljudi pojavilo se na Poljudu s nadom da će Hajduk iskoristiti 0-0 iz prve utakmice s Deportivom i izbaciti europskog velikana iz Kupa UEFA. No, defenzivna igra bez ideje prema naprijed pokazala se lošim izborom, jer su Španjolci rutinski došli do pobjede.

Uzavrele tribine nosile su igrače, premoć na terenu bila je na strani Hajduka, no gol su u prvom poluvremenu postigli Španjolci. Brza kontra završila je dodavanjem Filipea prema Rikiju, koji je bez problema pospremio loptu u gol dvije minute prije kraja. Hajduk s druge strane svoje prilike nije uspio iskoristiti, pa su igrači u šoku otišli na odmor.

Drugo je poluvrijeme donijelo nervoznu i rastrganu igru, isključenje Srđana Andrića zbog dva žuta kartona i gol iz jedanaesterca za Deportivo, koji je tako s laganih 2-0 prošao dalje. Još jedna loša sezona nazire se na Poljudu.

Dobra je vijest stigla iz Koprivnice, gdje je Slaven Belupo angažiranom igrom savladao grčki Aris s 2-0 i na taj način prošao dalje! Prva je utakmica završila 1-0 za Grke, no Koprivničanci se nisu dali smesti i pritiskom po cijelom terenu uspjeli su nadoknaditi zaostatak već u 13. minuti auto-golom Garcie.

Ostatak utakmice protekao je u dominaciji Slavena, što je u 64. minuti kapitalizirao najbolji strijelac Bojan Vručina, odlično iskoristivši dodavanje Purića. Kakve šanse ima Slaven za Ligu UEFA vidjet će se danas, kada je izvlačenje parova 1. kola. (METRO)

 

29.08.2008. 08:33:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh