« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
100 GODINA

Hajduk i Barcelona odigrali bez golova

Barcelona je istrčala u sastavu koji vjerojatno ni sam Guardiola ne bi mogao izdiktirati bez podsjetnika

Torcidina dekoracija stadiona
Torcidina dekoracija stadiona (Twitter)
Više o

Hajduk

,

Barcelona

,

Poljud

,

utakmica Hajduk Barcelona

Hajduk i Barcelona odigrali su prilično dobru utakmicu, u kojoj je Hajduk dobio jedinstvenu priliku pobijediti najbolji nogometni sastav na svijetu. Naravno, to se moglo dogoditi jedino stoga što je Barcelona odigrala uobičajenu varijantu - obećala sve, polako smanjivala do utakmice, a na kraju su na terenu od igrača koji se daju prepoznati bili Valdes i Villa u prvom, a Iniesta u drugom poluvremenu.

Na stranu činjenica da su ostali igrači u dresu Blaugrane dovoljno dobri da igraju u prvoj postavi gotovo bilo kojeg kluba na svijetu, no ipak ... dogovor je dogovor, a 1.800.000 eura je stvarno velika cifra.

Hajduk se predstavio čvrsto, odlučno, sa željom da napravi nešto pred prepunim Poljudom, no sve su prilike ili zaustavljene od strane Valdesa ili bi se igrači spetljali u samoj završnici. Činjenica jest da su bili uspješno stvarali prilike, ne baš toliko kao protiv Šibenika, ali odigrali su utakmicu na kojoj si ne mogu zamjeriti.

S druge strane, iz svake lopte u nogama Barceloninih igrača nazirala se opasnost, no neuigranost momčadi koja teško da će u ovom sastavu ikad više zaigrati ipak je bila prevelika prepreka za angažirane Hajdukovce.

Sve u svemu, spektakl je bio spektakl, a Barca je bila uvjerljivo najlošiji dio cijele priče.

23.07.2011. 23:20:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh