« Spektakli
objavljeno prije 12 godina

H. Ledger se slučajno predozirao

Više o

Heath Ledger

Australski glumac s holivudskom karijerom, Heath Ledger, pronađen mrtav u svom njujorškom stanu prije dva tjedna, umro je nesretnim slučajem od trovanja lijekovima, objavile su jučer lokalne vlasti.

- Heath Ledger umro je od teškog trovanja kombinirajući šest vrsta lijekova, među kojima su bili antidepresivi, analgetici i anksiolitici - naveo je u priopćenju Charles Hirsch, dužnosnik ekipe liječnika sudske medicine. - Zaključili smo da okolnosti smrti ukazuju na nesreću - dodao je na kraju  Hirsch.

Ledger (28) je glumio u filmu ‘Brokeback Mountain’ tajvanskog redatelja Anga Leeja koji je dobio Oscara za najbolju režiju 2006. godine.

Tijekom snimanja tog filma zaljubio se u Michelle Williams, za koju se ubrzo i oženio, a koja je u filmu tumačila njegovu suprugu.

Oboje su ostvarili uloge koje su im donijele nominacije za Oscara, najbolju mušku ulogu za Ledgera i najbolju žensku sporednu za Williams. Njihova kći Matilda rođena je potkraj 2005., a par se rastao potkraj ljeta 2007.

Popularni glumac pokopan je u Australiji, u rodnom Perthu iz kojeg je otišao sa 19 godina. 

KombinacijaGlumac je umro od trovanja, kombinirajući šest vrsta lijekova, među kojima su bili antidepresivi, analgetici i anksiolitici.

Piše: HINA/METRO
07.02.2008. 00:47:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh