« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
STANJE U PROMETU

Gužve prema unutrašnjosti i na graničnim prijelazima

Kolone na naplatnim kućicama prosječno su duge oko 4 kilometra, na granicama nešto manje

Gužve polako jenjavaju
Gužve polako jenjavaju (Screenshot HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

granični prijelazi

,

naplatne kućice

,

stanje u prometu

,

čekanje

Pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske obale, na Istarskom ipsilonu i na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A7 GP Rupa-čvor Diračje, u smjeru Slovenije. Vozače molimo za strpljenje, te ih upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Kod naplatnih postaja Lučko, na izlazu s autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona je duga oko 4 km. U smjeru mora zastoja nema.

Kod naplatnih postaja Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru graničnog prijelaza Macelj kolona je također duga oko 4 km. Vozila se povremeno zaustavljaju kod čvora Krapina.

Kod naplatnih postaja Rupa u smjeru Rijeke kolona je duga oko 2 km, a u smjeru graničnog prijelaza Rupa je duga oko 3,5 km.

Na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta (D1) zbog odrona vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom, a zbog pojačanog prometa u smjeru Zagreba vozi se u dužoj koloni vozila. Vozila se povremeno preusmjeravaju od Prijeboja preko Ličkog Petrovog Sela do Grabovca (D1-D504-D217-D1;obilazak=25 km).

Zbog požara kod Trogira zatvorena je županijska cesta ŽC Plano-Prgomet (spoj sa autocestom A1) i Jadranska magistrala ( D8) kod mjesta Plano.

Na Jadranskoj magistrali (D8) vozi se otežano jednim trakom između GP Bistrina i mjesta Zaton Doli, zbog teretnog vozila u kvaru.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama bit će u nedjelju, 19. kolovoza, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti (D1).

18.08.2012. 19:53:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh