« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
STANJE U PROMETU

Gužve, kolone i jaka bura

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle

Gužve cijeli dan
Gužve cijeli dan (Arhiva)
Više o

A1

,

stanje na cestama

,

kolone

,

stanje u prometu

,

gužve

Zbog vrlo gustog prometa kolone su:

  • prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 3 km, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon (A9);
  • na autocesti A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 4 km, pred naplatom Demerje kolona je oko 700 metara;
  • na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je pred naplatom Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza oko 1,5 km, a povremeno se zatvara tunel Frukov Krč.

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Buzin (na 23.km) u smjeru Lipovca, vozi se usporeno u koloni oko 1 km.

Pojačan je promet povremeno na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, a osobito na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, A7 Rupa-Diračje te duž Jadranske magistrale (DC8), na prilazima turističkim središtima, na Krčkom mostu, u trajektnim lukama i pristaništima.

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je do 14,00 sati, a sutra, 08. srpnja, od 12,00 do 23,00 sata. Zabrana nema na autocestama i državnoj cesti DC1 (Lička magistrala). Popis cesta na kojima je zabrana: http://www.hak.hr/info/korisne-informacije/zabrane-za-teretna-vozila/.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocestama:

  • A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda;
  • A4 Goričan-Zagreb između čvorova Breznički Hum i Komin (od 59.+250 do 65. +070 km).
07.07.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh