« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Gužve i kolone na autocestama

Počele su se stvarati kolone duže od 5 kilometara na naplatnim kućicama

Kolona na Lučkom je duža od 5 km
Kolona na Lučkom je duža od 5 km (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

autocesta A1

,

stanje u prometu

Od 10,30 sati, na autocesti A1 zbog gužve kod naplatnih postaja Vrgorac u smjeru juga, vozila se isključju sa autoceste kod čvora Ravča. Vozače molimo za strpljenje.

Promet je pojačan na autocestama: A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru mora, A1 i A6 Rijeka-Zagreb u oba smjera, te A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Kolona vozila koja se kreće sa Zagrebačke obilaznice (A3) od čvora Jankomir prema naplatnim postajama Lučko duga je oko 5 km.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan kod naplatnih postaja Sveta Helena kolona je duga oko 2 km, a kod Lučkog na autocesti A1 u smjeru Zagreba duga je oko 3,5 km.

Upozoravamo vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila i poštuju ograničenja brzine, zbog gustog prometa, te mokrih i skliskih kolnika u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru, Hrvatskom primorju i Istri.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

23.07.2011. 10:56:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh