« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
DISCOVERY

Goli i prestrašeni XL - 12 osoba, 40 dana, 40 noći

Šest žena i šest muškaraca, svi ekstremni stručnjaci za preživljavanje s bogatim isku­stvom, naći će se odvojeni od ostatka svijeta u udaljenoj ekvatorijalnoj džungli Kolumbi­je

Goli i prestrašeni XL
Goli i prestrašeni XL (Discovery Channel)
Više o

Discovery Channel

,

Goli i prestrašeni XL

Na Discovery Channelu od ponedjeljka 30.11. u 21 sat kreće nova XL sezona serijala Goli i prestrašeni, koja prati skupinu najboljih stručnjaka za preživljavanje u svijetu, koji će se po prvi puta naći u situaciji iz koje naizgled nema izlaza. 12 osoba, 40 dana, 40 noći, bez hrane, bez vode i bez odjeće. Bit će to krajnji dokaz ljudske izdržljivosti i volje za preživljavanjem.

Šest žena i šest muškaraca, svi ekstremni stručnjaci za preživljavanje s bogatim isku­stvom, naći će se odvojeni od ostatka svijeta u udaljenoj ekvatorijalnoj džungli Kolumbi­je i ovoga puta, svi će se boriti za iste ograničene resurse.

Svaki će član biti ostavljen u džungli odvojeno. Kako će reagirati kada sretnu jedni dru­ge? Hoće li se udružiti i surađivati zajedno kao jedna velika skupina ili će se odvojiti u manje skupine kako bi preživjeli?

Ovih 12 ekstremnih stručnjaka za preživljavanje dokazali su kako posjeduju fizičku i mentalnu snagu, izdržljivost, inteligenciju, fantastične vještine opstanka i volju da preži­ve u nekim od najtežih okruženja na planetu tijekom njihova izazova Goli i prestrašeni. Međutim, u izazovu ovih razmjera, ovi će stručnjaci morati svladati okoliš i prijeći vlasti­te točke prijeloma, ako iz njega žele izaći živi. Hoće li do kraja 40. dana, barem jedan od njih dokazati da ima ono što je potrebno kako bi izdržao?

27.11.2015. 15:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh