« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
DUHOVNO

Golden Age Activation Portal u Motovunu

Cilj je povezati ljude iz svih područja Hrvatske i susjednih zemalja u magičnom Motovunu i upoznati ih s alternativnim pristupom životu, zdravijim načinom prehrane

Golden Age Activation Portal
Golden Age Activation Portal (GAAP)
Više o

duhovni vikend

,

Golden Age Activation Portal

,

pozitivne vibracije

Event u Motovunu, pod nazivom Golden Age Activation Portal okupiti će umjetnike, znanstvenike, duhovne učitelje, muzičare iz Hrvatske, Slovenije i Engleske, te uz druženje, predavanja, radionice i glazbu tokom cijelog vikenda pridonijeti širenju pozitivnih vibracija.

Cilj je povezati ljude iz svih područja Hrvatske i susjednih zemalja u magičnom Motovunu koji je sjecište triju zmajevih linija i upoznati ih s alternativnim pristupom životu, zdravijim načinom prehrane, podizanjem pozitivne svijesti i vibracija, te pozvati na događaj zajedništva, ljubavi, solidarnosti i humanosti. Velikom pozitivnom energijom, koje u današnje vrijeme na žalost ima sve manje, želimo osvijestiti ljude da možemo odbaciti strah i krenuti u bolju i sretniju budućnost.

Mjesto održavanja - Motovun, poznat je kao energetsko središte u magičnoj Istri. Na brdu Mali Sveti Anđeo se nalazi istarski Stonehenge, ostaci 4000 godina starog svetišta sagrađenog od monolitnog kamenja koje je postavljeno u pravilnom krugu i koje ima izrazito visoku energiju, a koji će se posjetiti u sklopu eventa.

«Pridružujemo se Globalnom Eventu koji se tog dana održava na cijeloj Zemaljskoj kugli - Mexico, Peru, Egipat, SAD, Kanada, Afrika..., bit ćemo sinhronizirani sa ostalim eventima preko Live streaminga i mislimo da je jako značajno da se Motovun, Istra,Hrvatska kao jako energetsko središte uključe tu izvanrednu promociju u cijelom svijetu.

Event traje cijeli vikend od 11.-13-11. Preko dana održavamo predavanja, radionice, izložbe i performanse, imat ćemo i štandove sa ručno izrađenim nakitom, te sa puno autohtonih organskih proizvoda. Izabrali smo najzanimljivije predavače iz regije da nam govore o svim onim temama koje će doprinijeti širenju znanja i podizanju svijesti svih nas zajedno. Ja bihkratko rekla da nam je namjera obogatiti sve posjetitelje sa pozitivnim stavom na život i sve što ih okružuje.»

Alida Del Bianco, ThetaHealing Master Teacher & Certificate of Science,

predsjednica udruge Jedna ljubav

Petak i subota večer su obogaćeni glazbenim programom i zabavom.

Glazbeni program:

Filip Motovunski (Motovun),JungleXpeditions

Vertex (Srbija), TesseracTstudio

Roots Daughters (Pula)

Ohoroho (Slovenija)
Suduaya (Francuska, Altar Records/Aboriginal Recordings

Rio (Pula), Life Celebration

Nesho (Pula, Mars Room - TesseracTstudio

Teddy Lee (Pula, Seasplash

Više informacija na www.thetahealing.hr i facebook profilu

07.11.2011. 19:54:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh