« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ISCRPLJENOST

Glumica Demi Moore potražila liječničku pomoć

"Zbog trenutačnih stresnih situacija u životu Demi je odlučila potražiti profesionalnu pomoć radi liječenja iscrpljenosti i poboljšanja općeg zdravlja", stoji u priopćenju

Demi Moore Ashton Kutcher
Više o

Hollywood

,

Ashton Kutcher

,

Demi Moore

Kako bi se oporavila od iscrpljenosti i popravila svoje ukupno zdravstveno stanje, glumica Demi Moore zatražila je profesionalnu liječničku pomoć, prenosi Hina.

"Zbog trenutačnih stresnih situacija u životu Demi je odlučila potražiti profesionalnu pomoć radi liječenja iscrpljenosti i poboljšanja općeg zdravlja", stoji u priopćenju koje je njena glasnogovornica poslala Reutersu.

Priopćenje je objavljeno nakon medijskih izvješća da je Moore u ponedjeljak navečer hitno dovezena u bolnicu nakon poziva iz njene kuće u Los Angelesu. Internetski portali nagađali su da bi moglo biti riječi o prekomjernom uzimanju alkohola ili droge ali nikakvi službeni podaci nisu objavljeni.

Moore (49) se 2011. godine nakon sedam godina braka razišla s Ashtonom Kutcherom (33) nakon što je jedna žena iz San Diega objavila da je s njim bila u kratkotrajnoj vezi.

25.01.2012. 09:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh