« Film
objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana
FILM

Glazba tišine premijerno u Lisinskom

Glazba tišine istinita je priča u kojoj životna ambicija, strast prema glazbi i ljubav obitelji pobjeđuju sve prepreke i veličanstveno izdižu Bocellija iznad izazova koji su mu priječili put

Bocellijev put do zvijezda
Bocellijev put do zvijezda (Editus)
Više o

Glazba tišine

,

Andrea Bocelli

,

film

Uoči velikog koncerta Andree Bocellija u Zagrebu, poklonici kulturne scene u Hrvatskoj imat će priliku upoznati lik i djelo ove glazbene ikone kroz novu ekranizaciju Bocellijeve autobiografije. Film Glazba tišine (The Music of Silence), nastao u režiji Michaela Radforda, regionalnu premijeru imat će 26. veljače 2018. u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Glazba tišine istinita je priča u kojoj životna ambicija, strast prema glazbi i ljubav obitelji pobjeđuju sve prepreke i veličanstveno izdižu Bocellija iznad izazova koji su mu priječili put. Pripovijedana kroz osobu njegovog alter ega Amosa Bardija, predstavlja svojevrsnu odu profilu pobjednika nad vlastitom sudbinom i ograničenjima koja su mu bila pripisana rođenjem.

Bocellijev put do zvijezda na film su prenijeli scenaristi Anna Pavignano i Michael Radford u suradnji sa samim Andreom Bocellijem, kojeg će u filmu tumačiti Tony Sebastian. Ulogu Maestra utjelovit će Antonio Banderas, Jordi Molla glumit će Amosovog oca, Luisa Ranieri Bocellijevu majku, a Ennio Fantastichini utjelovit će ujaka slavnog umjetnika.

Osvajajući rasprodane arene i dotičući brojna srca kao pjevač, kantautor i glazbeni producent, rođen gotovo slijep, Bocelli je uzor i inspiracija umjetnicima diljem svijeta. Njegovoj se veličini godinama dive pape, predsjednici, aristokrati i najveće svjetske zvijezde, a njegovoj autentičnoj priči sada možete svjedočiti i vi.

26.2.2018. Glazba tišine u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a potom i u kinima diljem Hrvatske.

  • Glumci:  Antonio Banderas, Jordi Mollà, Toby Sebastian, Luisa Ranieri, Ennio Fantastichini

  • Režija: Michael Radford

  • Scenarij: Anna Pavignano, Michael Radford

  • Glazba: Gabriele Roberto

  • Žanr: Biografija

  • Producenti: Monika Bacardi, Andrea Iervolino, Motaz M. Nabulsi, Roberto Sessa

  • US distributor: AMBI Group

15.02.2018. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh