« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
POLITIKA I SEKS

Gerard Depardieu će glumiti Dominiquea Straussa-Kahna

Redatelj Abdel Ferrara namjerava snimiti film o aferi Dominiquea Straussa-Kahna koji je zbog seksualnog skandala morao napustiti političku scenu

Fotografija vijesti
Više o

film

,

Gérard Depardieu

,

seksualni skandali

,

Dominique Strauss-Kahn

,

politika

,

Abdel Ferrara

Američki redatelj Abdel Ferrara namjerava prije ljeta snimiti film o aferi Dominiquea Straussa-Kahna s francuskim zvijezdama Gerardom Depardieuom i Isabelle Adjani, prenosi dnevni list Le Monde, javlja Hina.

"To će biti film o politici i seksu s Depardieuom i Adjani", rekao je redatelj, prenosi taj list i dodaje da će se snimati u Parizu, Washingtonu i New Yorku.

Više puta najavljivan, taj bi film obradio seksualni skandal koji je u proljeće prisilio Dominiquea Straussa-Kahna, najizglednijeg kandidata za francusku predsjedničku utrku 2012. na ostavku s čelnog mjesta Međunarodnog monetarnog fonda (MMF).

Od kaznenog progona bivšeg glavnog direktora MMF-a odustalo se u kolovozu, ali ga je afera skupo stajala, budući da mu je naglo prekinula političke ambicije.

Gerard Depardieu bi glumio DSK, a Isabelle Adjani Anne Sinclair, njegovu suprugu novinarku i zvijezdu francuske televizije.

Ferrara govori da je scenarij za film već spreman, a Depardieu je "genijalan i sve što redatelj može očekivati od glumca".

05.02.2012. 17:53:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh