« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
GLASINE

George Michael: U zatvoru nemam povlastice

Pjevač u zatvoru otvorenog tipa u Suffolku najviše vremena provodi čitajući pisma podrške obožavatelja iz cijelog svijeta

George Michael
George Michael (Getty Images)
Više o

George Michael

Pjevač George Michael, koji je iz strožeg zatvora premješten u kaznionicu otvorenog tipa u Suffolku, objavio je priopćenje kako bi opovrgnuo "glasine" da uživa povlastice pri izdržavanju kazne, javili su britanski mediji.

47-godišnji Michael osuđen je na osam tjedana zatvorske kazne prošlog mjeseca pošto je pod utjecajem marihuane izazvao prometnu nesreću svojim Range Roverom.

Na objavu priopćenja ponukala ga je obveza da kaže istinu svojim obožavateljima, prijateljima i obitelji, napisao je pjevač i dodao "Vjerujte mi kada vam kažem da u zadnja tri tjedna nije bilo plača, ni tjeskobe, niti bullinga", prenio je BBC. Michael piše da se prema njemu ljubazno ophode i "cimeri" i čuvari, a možda je povlastica to što ga puštaju da pobijedi u biljaru.

Pjevač otkriva da najviše vremena provodi u čitanju tisuća pisama i razglednica podrške što ih prima od obožavatelja iz cijelog svijeta i svima obećaje, čim to uzmogne, odužit će se svojom glazbom. (hina/metro-portal)

04.10.2010. 13:36:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh