« Film
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
GOTOVO

Gangster te voli dobio nagradu publike ZagrebDoxa

Završio je još jedan ZagrebDox, po običaju dobar i bogatog programa uz dodjelu nagrade publike

Gotov je ZagrebDox
Gotov je ZagrebDox (ZagrebDox)
Više o

ZagrebDox

,

Nagrada publike

,

Gangster te voli

Posljednja nagrada 9. ZagrebDoxa dodijeljena je večeras u kinu Cineplexx - prema ocjeni publike najbolji dokumentarac u festivalskoj konkurenciji je film 'Gangster te voli' redatelja Nebojše Slijepčevića!

Nagrada publike koju sponzorira Hrvatski Telekom je nama izuzetno važna - to je naime, nagrada i ocjena svih onih zbog kojih radimo ovaj festival, izjavio je direktor festivala Nenad Puhovski. Ove je godine međunarodna i regionalna konkurencija bila veoma jaka, a od 43 filmova čak ih je 26 osvojilo ocjenu veću od četiri. To nam služi kao potvrda da smo napravili dobar i kvalitetan odabir programa, dodao je.

Nagradu publike uručila je Nataša Rapaić, članica uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike. Čast mi je u vaše ime dodijeliti ovu nagradu filmu 'Gangster te voli'. Hrvatski Telekom podržava ZagrebDox već sedam godine i nastavit će to činiti i dalje. Naš motiv su naši korisnici koji su sve više zaintresirani za dokumentarnu formu te osim na festivalu, želimo im omogućiti da dokumentarce prikazane na festivalu gledaju kasnije i u sklopu MAXtv videoteke, izjavila je Nataša Rapaić.

Nagrada je uručena producentu filma Oliveru Sertiću te glavnim protagonistima Nediljku Babiću Gangsteru i Marinu Prgometu. Hvala vam svima. Gangster vas sve voli! Bez vas mi sada ne bismo bili ovdje, izjavio je Nediljko Babić. Potom im je kao glumcima dokumentarca uručeno i priznanje - diploma za poseban doprinos ZagrebDoxu.

Programom Best of Fest u tri dvorane kina Cineplexx u sklopu kojeg su bili prikazani svi nagrađeni filmovi završen je 9. ZagrebDox u nedjelju.

04.03.2013. 06:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh