« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
POSLJEDICE BOTOKSA

Francuski tv voditelji nalikuju vanzemaljcima

Prije 30 godina bili su zvijezde Francuske televizije sa svojom serijom dokumentaraca o znanstvenoj fantastici

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

izvanzemaljci

,

botoks

,

plastične operacije

,

Dom hrvatskih likovnih umjetnika

,

božićni sajam

A sada Igor i Grichka Bogdanoff i sami nalikuju vanzemaljcima o kojima su nekad izvještavali. Braća blizanci imali su toliko plastičnih operacija da su jedva prepoznatljivi, što samo dokazuje kako su mnoge poznate osobe postale opsjednute kozmetičkim procedurama koje bi im trebale osigurati dobar izgled.

Pozirajući na zabavi u čast 150. obljetnice luksuznog nakita Chopard, par je, sada u dobi od 60. godina,  izgledao čudnije no ikad. Vidljivo je da obojica imaju brojne implatante u bradi i obrazima, kao i da su podvrgnuti tretmanu botoksom i faceliftingu. Njihova rastegnuta lica podsjećaju na Jocelyn Wildenstein, koja nosi i nadimak ˝Wildensteinova mlada˝, što je očita aluzija na Frankensteina.  

Bivša žena milijunaša Aleca Wildensteina podvrgnula se najmanje sedam operacija lica. Naime, tijekom braka počela je strahovati kako muž gubi interes za nju, a inspirirana njegovom ljubavi prema mačkama, svoj novi izgled krojila je prema tom predlošku.

Na zabavi su prisustvovale i Naomi Campbell, Eva Herzigova, Marion Cotillard, Kate Beckinsale te Myleene Klass. Prisutne je zabavljao poznati glazbenik Lionel Ritchie.

19.05.2010. 10:26:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh