« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
FESTIVAL

Fora Fest - zabava u Boćarskom domu

Fora Fest će krajem rujna Boćarski dom pretvoriti u grad iz mašte

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Fora fest)
Više o

akcija uhićenja

,

Boćarski dom

ForaFest je festival i sajam animacije, zabave i kreativnog provođenje slobodnog vremena. Organizira se  prvi puta i ponudit će trodnevnu zabavu prije svega namijenjenu djeci, ali i onima koji se usprkos godinama još osjećaju veoma mladi.

U tri nasmijana dana, od 24. do 26. rujna na prostoru Boćarskog doma smjestit će se grad iz mašte - Hobydabi ulica, kvart Znanja, Kazališni trg, Adrenalinski park... Organizira se s ciljem promoviranja agencija, poduzeća, udruga, sportskih klubova, institucija te drugih formalnih i neformalnih organizacija čija je domena rada u okviru dječje animacije, animacije odraslih, i/ili aktivnosti kojima se omogućava kreativan angažman u slobodnom vremenu. Sudjelovati mogu svi koji rezerviraju svoju parcelu, tj. sajamski prostor.

ForaFest će pokušati djeci i odraslima prikazati širok spektar mogućnosti za obogaćivanje osobnog i društvenog života, potaknuti ih na kreativno-zabavni angažman, inspirirati za iskorištavanje vlastitog potencijala i generiranje uspjeha, ali i omogućiti nabavu svih potrebnih sredstava, razmjenu znanja i iskustava...

Izložbeni prostor ForaFesta još je u nastajanju. Raspisan je natječaj za kreativna rješenja scenografije pod nazivom "Grad iz mašte". Selekciju radova napravit će stručni žiri na čelu s Damirom Medvešekom koji će osim toga i sam oslikati Foru.

Više na: www.forafest.com

21.07.2010. 10:53:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh