« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
GENIJALCI

Finalno natjecanje iz engleskog jezika "Spelling Bee"

Glavna nagrada je više nego atraktivna, tečaj engleskog jezika u školi po izboru u inozemstvu

Pobjeda donosi sjajnu nagradu
Pobjeda donosi sjajnu nagradu (BHV Education)
Više o

zagreb-info

,

natjecanje

,

engleski jezik

,

Spelling Bee

,

sricanje

Spelling Bee natjecanje utemeljeno je u Hrvatskoj 2004. godine i od tada se uspješno provodi, svake godine u drugoj regiji. Obrazovni ciljevi natjecanja su poboljšanje znanja pisanja i sricanja riječi iz engleskog jezika, usvajanje novog vokabulara te približavanje koncepta da učenje i natjecanje može biti zabavna aktivnost.

Ovogodišnje natjecanje održano je među učenicima prvih razreda srednjih škola u Zagrebu. Samo natjecanje odvijalo se na dvije razine: prvi krug je održan u razredima pojedinih škola u Zagrebu tijekom ožujka i travnja, a finalno natjecanje će se održati u subotu 05.05.2012. Pobjednici razrednog natjecanja dobili su kao nagradu Internet tečaj engleskog jezika u trajanju 3 mjeseca (vrijednosti 4.000 kn).

Razredni pobjednici su pozvani na finalno natjecanje koje će se održati u subotu 05.05.2012 na kojem će imati priliku osvojiti glavnu nagradu: tečaj engleskog jezika u školi po izboru u inozemstvu (uz plaćene troškove smještaja, slobodnih aktivnosti i izleta). Do sada su pobjednici izabrali Oxford, Cambridge, London, Boston, Miami i New York

30.04.2012. 10:41:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh