« Film
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Filmska čitanka u Kinoklubu Zagreb

Kinoklub poziva sve zainteresirane na predavanja i diskusije uz moto nadolazeće Filmske čitanke: Slika je čista kreacija duha

Filmska čitanka
Filmska čitanka (Arhiva)
Više o

Kinoklub Zagreb

,

filmska čitanka

Filmska čitanka je serija predavanja o filmskim fenomenima uz praktičnu primjenu znanja na produkcijskim radionicama, a prvo predavanje je u subotu, 5. rujna, u 19 sati, u KKZ-u.

Kinoklub Zagreb u rujnu i listopadu 2020. donosi Filmsku čitanku - seriju od osam besplatnih javnih predavanja o filmskim fenomenima uz popratne diskusije predavača i publike.

Predavanja će održati eminentni filmolozi i filmski radnici: Petra Belc, Mario Kozina, Tomislav Šakić, Krunoslav Lučić, Hrvoje Turković, Bruno Kragić, Nikica Gilić i Janica Tomić.

Predavanja će se održavati svake subote u 19 h u dvorištu Kinokluba Zagreb. U slučaju lošeg vremena, na društvenim mrežama KKZ-a pravodobno će biti objavljene sve organizacijske promjene. Predavanja su otvorena za javnost, a nakon svakog uslijedit će diskusija s publikom. Prvo predavanje na rasporedu je u subotu 5. rujna u 19 h, a posljednje 24. listopada 2020.

Po završetku serije predavanja polaznici će na dvije besplatne produkcijske radionice usvojena teorijska znanja moći i praktički primijeniti u vlastitim radovima. Voditeljice radionica bit će filmske autorice Dalija Dozet i Iva Gavrilović.

Za Filmsku čitanku nema prijava, ali je dolazak na predavanja potrebno najaviti na mail promocija@kkz.hr kako bi se osiguralo poštivanje epidemioloških mjera.

Popis tema na predavanjima možete pogledati ovdje: https://kkz.hr/vijesti/filmska-chitanka

Kinoklub poziva sve zainteresirane na predavanja i diskusije uz moto nadolazeće Filmske čitanke: Slika je čista kreacija duha 

28.08.2020. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh