« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
VIASAT

Filmovi na TV1000 u prosincu

Kratak izbor najboljih filmova koje ćemo u prosincu moći gledati na programu TV1000

Jersey Girl na TV1000
Jersey Girl na TV1000 (TV1000)
Više o

filmovi

,

prosinac

,

Viasat

,

TV1000

Ponos i predrasude

U ponedjeljak 1. prosinca u 20.00

Gospođa Bennet u gregorijanskoj Engleskoj odgaja pet kćeri - Jane, Elizabeth, Mary, Kitty i Lydiju - tako da pronađu bogatog muža koji će moći uzdržavati cijelu obitelj. Djevojke nisu iz visoke klase, a u slučaju smrti gospodina Benneta njihovu će kuću u Hertfordshireu naslijediti daleki rođak. Kad u obližnji dvorac na ljetovanje stignu bogati neženja gospodin Bingley i njegov najbolji prijatelj gospodin Darcy, Jane se zaljubi u Bingleyja, a Lizzie za Darcyja vjeruje da je umišljeni snob kojeg prezira iz dna duše...

U glavnim ulogama: Keira Knightley, Jena Malone, Donald Sutherland, Rosamund Pike, Brenda Blethyn, Judi Dench

Začarana Ella

U ponedjeljak 8. prosinca u 20.00

Ella živi u čarobnom svijetu u kojem sva djeca prilikom rođenja dobivaju „dar" od svoje dobre vile. Ella je pri rođenju dobila dar - i kletvu - poslušnosti. Zbog te nesretne okolnosti ne može odbiti nijednu naredbu, pa se često nađe u službi beskrupuloznih ljudi. Da bi preuzela kontrolu nad svojim životom, kreće u pustolovinu koja će je osloboditi čarobne kletve. Morat će nadmudriti kraljevstvo puno ogrova, divova, zlih polusestri, knjiga koje govore i zlonamjernih spletki. Bude li imala sreće, putem možda pronađe i ljubav. Film prema proslavljenom romanu Gaila Carsona Levinea.

U glavnim ulogama: Anne Hathaway, Hugh Dancy, Minnie Driver, Cary Elwes , Joanna Lumley, Vivica A. Fox, Patrick Bergin

Djevojka iz Jerseyja

U ponedjeljak 15. prosinca u 20.00

Ben Affleck glumi Ollieja, moćnog producenta sa savršenom ženom (Jennifer Lopez) i prekrasnim stanom na Manhattanu. No kad mu žena umre tijekom porođaja, a karijera odjednom krene nizbrdo, odustaje od ubrzanog života na Manhattanu i posvećuje se svojoj sedmogodišnjoj kćeri Gurtie. Ollie se vraća ocu u New Jersey, pronalazi novu romansu i saznaje što je zapravo najvažnije u životu.

U glavnim ulogama: Ben Affleck, Jennifer Lopez, Liv Tyler, Paul Litowsky, Jason Biggs

Božićna predstava

U ponedjeljak 22. prosinca u 20.00

Britanski božićni film u kojem je Paul Maddens (Martin Freeman), učitelj u osnovnoj školi, dobio zadatak organizirati školski mjuzikl o Kristovu rođenju. Zahuktava se nadmetanje s otmjenom lokalnom školom pa Paul nesmotreno povećava ulog na nedostižnu razinu tvrdeći da holivudska producentica i njegova bivša djevojka Jennifer (Ashley Jenson) dolazi vidjeti predstavu s namjerom da je pretvori u film - što će se teško ostvariti jer već godinama nisu u kontaktu! Njegovu laž dodatno hrani ekscentrični asistent gospodin Poppy pa Maddens odjednom postaje slavan u lokalnoj zajednici i fokus roditeljskih svađa i uzbuđene djece koja očajnički žele postići slavu i uspjeh. Maddensova je jedina nada da ponovno stupi u kontakt s Jennifer i dovede Hollywood u grad da bi se svima ostvarile božićne želje.

U glavnim ulogama: Martin Freeman, Pam Ferris, Ricky Tomlinson, Marc Wootton, Jason Watkins, Ashley Jensen

Jolki

U ponedjeljak 29. prosinca u 20.00

Kad je djevojčica u Kalinjingradu za Novu godinu zaželjela nešto što joj samo ruski predsjednik može ispuniti, dogodilo se nešto čarobno. Potpuni stranci metodom „šest stupnjeva odvojenosti" prenose njezinu želju od osobe do osobe kroz Jakutsk, Novosibirsk, Krasnojarsk, Perm, Kazan, Ufu, Moskvu, Sankt Peterburg i Kalinjingrad. Smiješne, dirljive, sentimentalne, čudesne i moralne priče koje su iz toga nastale te slavni ruski glumci donijeli su ovom filmu golem uspjeh tijekom blagdana u Rusiji. Film je osvojio nagradu Georges za najbolju komediju.

U glavnim ulogama: Sergey Svetlakov, Ivan Urgant, Sergey Bezrukov, Vera Brezhneva, Irina Alferova

28.11.2014. 12:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh