« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TV1000

Filmovi na TV1000 ponedjeljkom u siječnju

Siječanj je mjesec kad malo posustanu dobri filmovi na televiziji jer su se ispucali u prosincu, no ne i na TV1000

Equilibrium je 26. siječnja
Equilibrium je 26. siječnja (TV1000)
Više o

TV1000

,

filmovi u siječnju

Dokaz

U ponedjeljak, 5. siječnja, u 20.00

Zanimljiva drama o zagonetnoj mladoj ženi koju progone očeva prošlost i sjena vlastite budućnosti. Catherine se godinama brinula za svojeg psihički nestabilnog oca Roberta koji je bio matematički genij. Za ocem nakon smrti ostaje tajna. Pokušavajući se pomiriti s mogućnošću da je naslijedila očev genijalni um - ali i njegovu psihičku bolest - Catherine se mora suočiti i s dolaskom sestre s kojom je izgubila vezu, ali i s Robertovim nekadašnjim učenikom.

U glavnim ulogama: Gwyneth Paltrow, Jake Gyllenhaal, Anthony Hopkins, Hope Davis, Danny McCarthy

Svemirski kauboji

U ponedjeljak, 12. siječnja, u 20.00

Frank Corvin, Hawk Hawkins, Jerry O'Neill i Tank Sullivan bili su vrhunski piloti elitnog odreda zrakoplovstva, a početkom pedesetih godina i najizgledniji kandidati da postanu prvi Amerikanci u svemiru. No osnivanjem NASA-e, piloti su ispali iz igre. Corvin je postao astronautički inženjer, Hawkins je nastavio letjeti kao slobodni pilot, O'Neill je postao astrofizičar koji se usput bavi i projektiranjem vlakova smrti, a Sullivan je postao baptistički propovjednik. Mnogo godina poslije pokvario se sustav za navođenje ruskog satelita te se očekuje da bi za nekoliko tjedana mogao pasti na Zemlju. Sustav je identičan onomu koji je Corvin projektirao za Skylab pa šef NASA-e Bob Gerson traži njegovu pomoć za hitnu misiju popravka satelita. Corvin pristaje pod jednim uvjetom - da osobno otputuje u svemir i popravi satelit, a da mu posada budu Hawkins, O'Neill i Sullivan.

U glavnim ulogama: Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, James Garner, James Cromwell

Mrak film

U ponedjeljak, 19. siječnja, u 20.00

Nakon ubojstva lijepe učenice skupina tinejdžera otkriva da se ubojica krije među njima. Cindy Campbell i njezino društvo blesavih prijatelja - Buffy, Brenda, Bobby, Greg, Shorty i Ray - moraju se zaštititi od opasnosti... a dosadna novinarka Gail Hailstorm nikako da ih ostavi na miru!

U glavnim ulogama: Anna Faris, Jon Abrahams, Marlon Wayans, Carmen Electra, Shannon Elizabeth, Shawn Wayans

Equilibrium

U ponedjeljak, 26. siječnja, u 20.00

Treći svjetski rat poharao je veći dio Zemljinih stanovnika te se na vlast uzdigla nova nacija imena Libria, predvođena neupitnim vođom znanim kao Otac. Uvjeren da su za neuspjeh prijašnjih društava krivi ljudski osjećaji i njihovo izražavanje, Otac je naredio da svi građani moraju svakodnevno uzimati dozu lijeka Prozia II koji ujednačava sve emocije. Zabranjeni su svi oblici kreativnog izražavanja, a kršenje propisa kažnjava se smrću. Svećenik John Preston član je elitne policije Grammaton koja traži i kažnjava „osjećajne prekršitelje". Jednog dana slučajno ne uzme Proziju II te prvi put u životu počne doživljavati emocije. Saznaje da postoje pobunjenici koji odbijaju uzimati lijek i uživaju u umjetnosti i književnosti te se zaljubi u jednu od njih.

U glavnim ulogama: Christian Bale, Sean Bean, Emily Watson, Dominic Purcell, William Fichtner

05.01.2015. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh