« Ostali sportovi
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
EUROSPORT

Eurosport predstavlja ekskluzivni dokumentarac o Nadalovom povijesnom naslovu ‘La Decima’

Fédération Française De Tennis i Eurosport predstavljaju ekskluzivne i nikad prije viđene snimke Rafaela Nadala na njegovom putu do povijesne desete pobjede na Roland Garrosu

Nevjerojatan poduhvat Rafe Nadala
Nevjerojatan poduhvat Rafe Nadala (Eurosport)
Više o

Rafael Nadal

,

Roland Garros

Eurosport u suradnji s Fédération Française de Tennis (FFT) predstavlja ekskluzivni dokumentarac La Décima - The Story, koji prati Rafaela Nadala na putu do njegove povijesne desete pobjede na Roland Garrosu.

 Nadal je kamerama Eurosporta i FFT-a dao potpuni pristup tijekom ovogodišnjeg turnira. Pratili su ga dok se pripremao za potvrdu pozicije najvećeg igrača svih vremena na zemljanim terenima i osvajanje svog 15. Grand Slam naslova.

La Décima - The Story će se emitirati na TV i digitalnim platformama Eurosporta danas (ponedjeljak 12. lipnja) u 20:30. Dokumentarac će otkriti što pokreće „Kralja zemlje" i prikazati ekskluzivne snimke Nadala dok se pripremao za desetu pobjedu na Roland Garrosu i svoj prvi Grand Slam naslov od 2014.  

La Décima - The Story obožavateljima osigurava mjesto u prvom redu - ne samo da vide kako je Nadal došao do vrhunca svoje igre, već i da razumiju strast koja ga pokreće i iznova mu daje snagu za natjecanja i pobjede, bez obzira na prepreke koje su ga snašle tijekom puta. La Décima je u Španjolskoj sinonim za uspjeh, a Nadalovo osvajanje Roland Garrosa ove godine je možda i najveći uspjeh u njegovoj trofejima ovjenčanoj karijeri.  

Mats Wilander, trostruki osvajač Roland Garrosa i Eurosportov stručnjak ze tenis, je izjavio: „Rekao sam da je Nadala, kad je u formi, nemoguće pobijediti na zemljanom terenu i Španjolac je to opet potvrdio. Imao sam sreće i u karijeri sam tri puta osvajao Roland Garros i svaki put je to bio veliki fizički i mentalni izazov. Osvojiti Roland Garros 10 puta jedno je od najvećih dostignuća u sportu. Rafa je dominirao terenom i ovaj dokumentarac će gledateljima pokazati što je sve potrebno da postanete jedan od najboljih tenisača svih vremena."

Arnaud Simon, viši potpredsjednik Discoveryja za sadržaj, produkciju i događanja, je izjavio: „Neprestano tražimo načine da obogatimo naše prijenose najvećih sportskih natjecanja kako bi gledatelje što više približili akciji. Iznimno nam je drago zbog suradnje s FFT-om koja će ljubiteljima tenisa omogućiti da vide ekskluzivne snimke iza kamera i što se sve događalo oko povijesne 10. pobjede Rafaela Nadala na Roland Garrosu."

La Décima - The Story emitira se danas, ponedjeljak 12. lipnja, u 20:30 na Eurosportu i na Eurosport Playeru.

12.06.2017. 15:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh