« Znanost
objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana
DOĐITE

Europska noć istraživača u pet hrvatskih gradova

Europska noć istraživača je inicijativa Europske unije kojom se želi podići svijest građana o važnosti znanosti za društvo i značaju znanstvenog rada

I opet će biti odlično za klince
I opet će biti odlično za klince (Arhiva)
Više o

Europska noć istraživača

,

Noć istraživača

Europska noć istraživača, najveći popularno-znanstveni događaj u Europskoj uniji održat će se 28. rujna u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Puli, te 27. rujna 2019. u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

U realizaciji projekta naziva "Techno-Past Techno-Future: European Researchers´ Night" uz Ministarstvo znanosti i obrazovanja sudjeluje još 17 partnera, među kojima su sveučilišta te Institut Ruđer Bošković, Mediteranski institut za istraživanje života i Institut za društvena istraživanja.

Europska noć istraživača je inicijativa Europske unije kojom se želi podići svijest građana o važnosti znanosti za društvo i značaju znanstvenog rada. Glavna aktivnost projekta je organizacija događaja Europska noć istraživača u pet hrvatskih gradova koji se tradicionalno održava zadnjeg petka u rujnu u svim velikim europskim gradovima.

Osim aktivnosti tijekom glavnog događaja organiziraju se i predaktivnosti u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Varaždinu i Koprivnici u kojima sudjeluju svi partneri.

15.09.2018. 15:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh