« Sanjarica
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
MMM :)

Erotski snovi - što nam govore o seksu

Nerijetko se probudimo nakon vrlo uzbudljivog sna i trljamo oči, nadajući se da će se scena nastaviti i na javi ... što to zapravo znači?

Kakav vam je seks u snovima?
Kakav vam je seks u snovima? (Shutterstock)
Više o

sanjarica

,

sanovnik

,

tumač snova

,

erotski snovi

,

seksualni snovi

Snovi o seksu češći su nego što mislimo, a kako se u njima najčešće događaju prilično nevjerojatne stvari, nije loše znati tumačenje najčešćih erotskih snova.

Seks s nepoznatom osobom - znak kratkotrajne veze, moguće ljetne romanse, a sve skupa ukazuje na činjenicu da vam nedostaje uzbuđenja u životu, pa vam vaša podsvijest poručuje da budete spontani, opušteni i preuzmete rizik. 

Seks sa slavnom osobom - ne mora uvijek značiti da zaista želite spavati s nekim slavnim. U pitanju je čežnja da osjetite malo zvjezdanog života. Ako je George Clooney vaš izabranik u snu, to može ukazivati na vašu potrebu za sigurnošću, novcem i muškarcem koji će vas u svemu štititi. Ako sanjate seks s Madonnom, to govori o vašem divljenju prema njoj, zbog sigurnosti i seksepila kojima zrači.

Sanjate kako se seksate - zapravo ste slabo aktivni na tom polju. Vaši snovi zapravo znače da želite aktivniji seksualni život, a nemate ga.

Seks s nekom zabranjenom osobom - primjerice, ako sanjate da imate spolni odnos s mužem svoje prijateljice, ženom svog bratića, šeficom ili šefom znači da vas je zaintrigirala ta osoba ili da vam je dosadno u vezi pa želite napraviti nešto neobično kako bi promijenili vaš ljubavni život.

Partner vas je prevario -  ne bojte se, takav san ne znači da se to događa i u stvarnom životu. Ovo znači da strahujete od napuštanja i od toga da će partner/ica raskinuti vašu vezu

Seks u troje - zapravo u životu želite više oslonaca, ali i da imate narušeno samopouzdanje. Ako sanjate da je u 'trojci' i dominantna žena, najvjerojatnije vam nešto nedostaje u emotivnom životu.

Za sva ostala tumačenja snova, tu je naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

 


02.08.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh