« Sanjarica
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
PODSVIJEST

Snovi povezani sa zdravljem

Snovi nam šalju poruke o raznim aspektima našeg života, pa tako i o zdravlju - evo najčešćih snova i njihovog značenja, pa protumačite što vam govori vaše tijelo

Što vam poručuje vaše tijelo
Što vam poručuje vaše tijelo (Shutterstock)
Više o

snovi

,

sanjarica

,

tumač snova

,

snovi o zdravlju

,

snovi o automobilu

Snovi nam govore mnogo toga o nama na jedinstven način, a vjeruje se da su zapravo posljedica noćnog rada mozga - procesiranja informacija upijenih proteklog dana i stvaranja sjećanja. Sanjamo pet do sedam puta svake noći, gotovo bez iznimke, a većina nas ne sjeća se dobro niti jednog sna, a kamoli svih.

Ako se probudite sa živim sjećanjem na jedan od snova, zapišite odmah sve čega se sjećate, dok onima koji se ne mogu sjetiti možemo ponuditi savjet - ostanite ležati u krevetu još par minuta i pokušajte se u tom stanju, zatvorenih očiju, prisjetiti noćnih doživljaja.

>> Ljetna sanjarica i tumač snova >>

Kad znate što ste sanjali, pokušajte protumačiti snove sami, no ako vam ne ide, tu je naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova koja će vam dati objašnjenja za većinu vaših snova.

Često snovi naizgled nemaju veze sa stvarnim porukama koje šalju, pa evo nekih najčešćih snova vezanih na zdravlje:

Automobil - predstavlja vašu sposobnost napredovanja, a najčešći je san da vam se pokvari nasred ceste. Značenje je jednostavno - preopterećeni ste i trebate napraviti plan rješavanja poslova uz smanjivanje stresa, jer kvar motora daje vam do znanja da morate uzeti pauzu i odmoriti se.

>> Sanjarica - tumačenje snova o sportu >>

Krv - bilo čija krv u snovima predstavlja fizičku energiju, a značenje je da ste sebi natovarili previše odgovornosti, u privatnom ili poslovnom životu. Istjecanje krvi znak je da trebate prikupiti snage ili će vas tijelo izdati - pojavit će se neka bolest. 

Kuća - najčešće simbolizira vaše zdravstveno stanje i svojim izgledom pokazuje u kakvom je stanju vaše vlastito tijelo. Sve što nije u savršenom redu jasan je signal da je vrijeme za posjet liječniku, a kako uz to pokazuje i psihičko zdravlje, dobro promislite što to zapravo znači.

>> Sanjarica za seksi snove >>

Padanje - snovi o padanju su vrlo česti, a glavna simbolika je također jednostavna - radi se o padanju u depresiju. Vaš vam mozak šalje poruku da ste na putu prema dolje, pa sve dok ne padnete, imate vremena popraviti sve što nije u redu kako biste se vratili u normalu.

Utapanje - još jedan prilično neugodan san koji vam govori da su vam odgovornosti premašile sposobnosti i osjećate da više ne možete izdržati. Voda simbolizira emocije, pa će i njen izgled puno reći na tu temu - obratite pažnju kakva je, mirna, uzburkana, mutna ili čista

 

24.05.2015. 09:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh