« Sanjarica
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
SANJARICA

10 najčešćih snova i njihovo značenje

Sanjarica se oduvijek smatra izvorom dobrih informacija o značenju snova, a više manje sve poznate knjige tog tipa nastale su kao kompilacija narodnih tumačenja

Probudili ste se i ne možete shvatiti san? Evo rješenja :)
Probudili ste se i ne možete shvatiti san? Evo rješenja :) (Arhiva)
Više o

snovi

,

sanjarica

,

sanovnik

,

sanjati

,

tumač snova

Sanjarica će vam objasniti značenje najčešćih snova:

Goli u javnosti - emocionalno ste ranjivi u stvarnosti, loše se osjećate ili na poslu ili u druženjima.

Netko vas proganja - ako ne možete pobjeći nepoznatom progonitelju, to znači da u životu imate problema koje ne možete riješiti. Tek kad to učinite, ovakvi će snovi prestati.

Letenje - ovaj je san simbol emotivne slobode, osjećate da nemate ograničenja i možete donositi odluke otvorenog uma, pa krenite u ispunjavanje svojih ciljeva.

Zubi - ispadanje zubi često se povezuje sa smrću, no to je pogrešno tumačenje - zapravo osjećate nedostatak moći i samopouzdanja jer su zubi inače simbol upravo toga.

Padanje - gubite kontrolu nad vlastitim životom, uzrok ovakvog sna je tjeskoba koja se provlači kroz svakodnevne situacije.

Kašnjenje - ako stalno negdje žurite i ne stižete kamo trebate, to je znak neostvarenih ciljeva u životu, bila to želja iz mladosti ili neki važan posao koji ne stižete napraviti u zadanom roku.

Potraga za toaletom - sila vam je, ali ne možete pronaći toalet nije rijedak san, a znači da u životu imate neki otrov kojeg se ne možete riješiti, naravno metaforički, od lošeg posla do loših prijatelja.

Nespremni na ispitu - znoj koji vam probija pri izlasku na ispit koji niste spremili vraća vas u školske dane i pokazuje da ste perfekcionist koji sve mora napraviti najbolje, pa se brinete da niste u stanju održati visoke kriterije.

Prazna soba - vratili ste se u dom u kojem ste odrasli, a iza jednih vrata nema ništa ... u ovom je snu dom simbol vas kao osobe, a prostorije su dijelovi karaktera. Prazna soba znači da neki dio sebe stalno potiskujete i zapostavljate, shvatite koji.

Vožnja bez kontrole - vozilo je sredstvo ostvarenja cilja u snu, a nedostatak kontrole znači da niste u stanju donijeti važne životne odluke i život vam je u rasulu.

Sanjarica, sanovnik, tumač snova pomoći će vam u tumačenju svih ostalih snova ...

30.08.2015. 09:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh