« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE

Erogene zone znakova horosokopa

Svaki znak horoskopa ima neku svoju skrivenu erogenu zonu koju je jako dobro znati kako biste mogli ugodno iznenaditi partnera

(Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan obožava kad se igrate s njegovom kosom, a jednostavno se rastope kad im se nježno dodiruje čelo i sljepoočnice. Afrodizijak koji će kod Ovna uvijek probuditi uspavanu želju je vanilija, pa imajte pri ruci mirisne svjećice ili lampicu s uljem.

Bik je uvijek spreman za seks, no u rijetkim trenucima kad slučajno nije raspoložen počnite ga dodirivati po zadnjem dijelu vrata, što će uz par poljubaca odmah probuditi Bika. Za svaki slučaj, napravite neki fini zalogaj sa začinskim uljem od maslinovog ulja, timijana i mente.

Blizanci se pale na ramena, ruke i šake, tako da će lagano milovanje cijele ruke biti trik iz rukava koji će ih odmah oraspoložiti, podignuti im energiju i napuniti im glavu nestašnim idejama. Afrodizijak im je kavijar i, prilično neočekivano - lignje.

Rak se obožava ljubiti, no najosjetljiviji dio tijela su mu grudi, kako ženama, tako i muškarcima. Lagani dodiri i poljupci po bradavicama učinit će da im krv proključa u trenu, a ako prije toga napravite neku salatu punu celera, slijedi vatromet strasti.

Lav će se jednostavno rastopiti na samu ideju da ga izmasirate, a kad izlijete neko mirisno ulje na leđa i krenete masirati, neće proći puno vremena prije nego što se okrene i zgrabi vas u strastan zagrljaj. Neka pri ruci bude i neko lagano jelo s tartufima koji su Lavovima najbolji afrodizijak.

Djevica reagira na svaki nježan dodir, no potpuno će se rastopiti na dodire i poljupce po trbuhu - u tim trenucima čak i one više nemaju kontrole. Afrodizijak koji će probuditi uspavanu strast Djevice je šafran, koji će sjajno pasati uz neko lagano jelo s rižom.

Vaga se na cesti prepoznaje po najmanjoj, ali fantastično oblikovanoj guzi koja je, uz donji dio leđa, onaj dio tijela na koji se morate koncentrirati kad je želite uzbuditi. Afrodizijak za ovaj znak je - paprika.

Škorpion je toliko seksualan da ga je dovoljno dotaknuti bilo gdje da se uzbudi, jer njegov je libido jači i od Bika. Naravno, ipak ima nešto što najviše voli na svijetu - oralni seks. Upalite još i uljnu lampicu u koju ćete kapnuti par kapi ulja od ružmarina i maraton može početi.

Strijelac obožava kad ga dirate po nogama, a najviše ga uzbuđuju dodiri po bedrima, pogotovo onaj gornji dio blizu genitalija. Žene Strijelci napalit će se i ako se igrate njenom kosom, a najdraži im je afrodizijak verbena, pa je možete uzgajati u tegli ako živite sa Strijelcem.

Jarac će se jednostavno raspametiti ako ga ljubite na prilično neobičnom dijelu tijela - predjelu ispod koljena, tj. stražnjoj strani. Ako uz to osjeti i miris karanfila, garantiran vam je dobar provod pod plahtama.

Vodenjak također ima zanimljivo mjesto koje ga posebno uzbuđuje, a radi se o gležnjevima i listovima na nogama. Stoga, kad poželite seks s Vodenjakom, predložite jednu masažu nogu i vrlo brzo će masaža biti obostrana. Neka uz to bude poslužen i čaj s ginsengom, za svaki slučaj.

Ribe obožavaju masažu, a kad se dohvatite njihovih stopala, nema te želje koju vam neće ispuniti. Kako biste cijeli doživljalj podigli na novu razinu, potrudite se da osjete miris anisa kojem jednostavno ne mogu odoljeti. 

10.03.2015. 15:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh