« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
FACEBOOK

Eminema obožava više od 10 milijuna ljudi

Eminem je ušao u elitni klub glazbenika s više od 10 milijuna obožavatelja na Facebooku

(Getty Images)
Više o

Michael Jackson

,

Facebook

,

Lady Gaga

,

popularnost

,

Twitter

,

Eminem

,

bioničke proteze

Eminem, Marshall Mathers, Slim Shady ili kako već želite, ovih je dana nadmašio brojku od 10 milijuna fanova na Facebook. Time je postao drugi glazbenik kojem je to pošlo za rukom. Još uvijek je debelo iza Lady Gage koja sada broji preko 15,5 milijuna fanova.

Četiri stranice s glazbenicima dosad su prošle brojku od 10 milijuna fanova na Facebooku. Radi se o prilično elitnom društvu. Osim dvoje već spomenutih, u klubu 10 plus nalaze se i preminuli glazbenik Michael Jackson koji vodi s ukupno 18,3 milijuna obožavatelja, a tu je još i Linkin Park s 10,3 milijuna fanova.

lady_gaga.jpg
Lady Gaga

Lil Wayne trenutno vodi u poretku „Best of the Rest" s ukupno 9,8 milijuna fanova.

Poredak potvrđuje povratak Eminema na vrh. Novim albumom Recovery pokorio je sve ljestvice i postao najtraženije ime u svjetskim CD shopovima i digitalnim servisima.

>> Eminemov novi album najprodavaniji

Eminemova baze od preko 10 milijuna obožavatelja na Facebooku trenutačno raste 4 puta brže od globalnog prosjeka Facebooka, otkriva Jamie Gavin, osnivač i viši analitičar tvrtke Media Jay-G. To čini njegovu stranicu jednom od najbrže rastućih na Facebooku.

michael_jackson_gi.jpg

Osim toga, Eminem se može pohvaliti i sa 1,3 milijuna sljedbenika na Twitteru i 158.000 pretplatnika YouTube kanala što ga čini 16. najpopularnijom osobom na svijetu kad je riječ o društvenim medijima

Sa svojim najnovijim singl, Love the Way You Lie u suradnji s Rhiannom, koja je također među prvih 10 glazbenika po popularnosti na Facebooku, Eminem se učvrstio na vrhu američke glazbene ljestvice singlova, a popularnost mu je sve veća s dolaskom nove generacije glazbenih fanova, osobito putem društvenih mreža.

12.08.2010. 12:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh