« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
VIASAT

Ekstremna znanost na Viasat Explore

Bilo da je riječ o povratku poznatim znamenitostima ili uklapanju golemih modula u prirodu, oni koji planiraju veličanstvena uprizorenja spektakala ekstremnog sporta potiču maštu

Nekad se sve može ...
Nekad se sve može ... (Arhiva)
Više o

Ekstremna znanost

,

Viasat Explore

I najluđe ideje postaju stvarnost kad se inženjeri i sportaši udruže u stvaranju uzbudljivih staza za ekstremne sportove. Ova revolucionarna dokumentarna serija povest će vas na put oko svijeta i u istraživanje znanosti, organizacije i izvedbe natjecanja u ekstremnim sportovima. Zavirite iza kulisa i pogledajte kako se planiraju i organiziraju ovakvi događaji te upoznajte pionire koji predstavljaju najbolje sa svog područja.

Bilo da je riječ o povratku poznatim znamenitostima ili uklapanju golemih modula u prirodu, oni koji planiraju veličanstvena uprizorenja spektakala ekstremnog sporta potiču maštu. S pomoću vrhunske grafike i mnogo kamera snimamo svaki uzvik iz gledališta i tehnički savršene pokrete sportaša pod navalom adrenalina iz svakog kuta.

U seriji gledamo svjetska prvenstva: Red Bull Air Race u Abu Dhabiju na plutajućoj stazi sa stupovima na napuhavanje visokim 26 metara oko kojih lete zrakoplovi, Red Bull Crashed Ice u Quebecu gdje klizači na ledu iz cijelog utrkuju do ciljne ravnine na stazi punoj zaleđenih zapreka te utrku daskanju na snijegu u Sjevernoj Americi.

Serijal Ekstremna znanost pratite na kanalu Viasat Explore od 7. studenog, subotom u 19:30

 

 

06.11.2015. 16:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh