« Spektakli
objavljeno prije 14 godina
CARRIE & CO

Ekskluzivni intervju sa Sarah Jessicom Parker

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda ponovno su u kinima - donosimo ekskluzivni intervju s premijere 'Seksa i grada 2'

Sarah Jessica Parker Seks i grad
Sarah Jessica Parker Seks i grad (Getty Images)
Više o

kristin davis

,

Sarah Jessica Parker

,

Cynthia Nixon

,

Kim Cattrall

,

seks i grad 2

,

hladne ruke

Često nam treba godišnji odmor kako bismo bolje sagledali svakodnevne probleme. A Carrie Bradshaw - koja sa svoje tri najbolje prijateljice i filmu ''Seks i grad 2'' iz grada otputuje u luksuzni Abu Dhabi - vrijeme provodi razmišljajući o nedavnoj svadbi s Facom. 

''Vjenčanje se dogodilo, a sada to mora biti brak'', objašnjava Sarah Jessica Parker koja utjelovljuje modnu ikonu. Glumica je (odjevena u kreaciju Elieja Saaba) zajedno s kolegicama sa seta Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthijom Nixon smještena između šljokičastih Louboutin i Manolo Blahnik cipela u salonu Bergdorfa Goodmana na konferenciji za novinare o flimu.

''Gdje se Carrie vidi na početku filma, kao što to obično čini, kako bi se upitala o okruženju u kojem trenutno živi? Takva pitanja i tema filma su tradicija za sve nas. Zašto trčimo ususret tome? Zašto to guramo od sebe i zašto se, kada se tako spremno želimo upustiti u instituciju braka, želimo izvući i postavljamo si pitanja? Kako sami sebi definiramo tradiciju?'', pita se glumica naglas. A tada dodaje sa smiješkom: ''Ima li boljeg mjesta za takva pitanja od Bliskog istoka?''

Iako odmor s prijateljicama može značiti i gadne svađe (pratite li ''Kućanice''?), Parker kaže kako je njoj veza koju imaju ti likovi, uz to što su prepoznatljiv znak blockbustera, nešto najsnažnije.

''U vrijeme kad su žene zbilja neljubazne jedne prema drugima, nazivaju se strašnim nazivima i postoji žargon na koji su se naše uši navikle, što zbilja osuđujem, ja stvarno, stvarno volim to kako se ove žene vole. Koliko su pristojne i pune poštovanja jedne prema drugoj'', kaže Parker. ''Sviđa mi se što nisu stvorene da budu prijateljice. Njihov DNA je tako radikalno različit, a ipak su osnovale to neusporedivo prijateljstvo koje me zbilja inspirira i mijenja način na koji razmišljam o svojim prijateljstvima.''

Piše: MWN London
27.05.2010. 08:28:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh