« Film
objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan
NAJAVE

Ekskluzivna projekcija filma: Records Collecting Dust u subotu u Vintage Industrialu

Jello Biafra, Keith Morris, Chuck Dukowski, David Yow, Mike Watt, Nick Oliveri, Joey Castillo i mnogi drugi podijelit će s cijenjenim publikumom svoja prva vinilna iskustva

U subotu 23.6. u sklopu programa Vintage Edu Garden - Točka kulture na rubu Savske! ekskluzivno prikazujemo jedan od najgledanijih dokumentaraca o vinilima „Records Collecting Dust", scenarista i redatelja Jason Blackmore.

" ...a documentary about the music and records that changed our lives!!..."

Jello Biafra, Keith Morris, Chuck Dukowski, David Yow, Mike Watt, Nick Oliveri, Joey Castillo i mnogi drugi podijelit će s cijenjenim publikumom svoja prva 'vinilna iskustva', a nakon prikazivanja filma razgovaramo i komentiramo sličnu temu na tribini s gostima za koje smo namjerno 'stisnuli' Caps Lock:

TOMISLAV VRANIĆ, ZDENKO FRANJIĆ i VEDRAN MENIGA

Moderator: LEO VIDMAR

TRAILER : https://goo.gl/Q17Mqq

WEB: recordscollectingdust.com/

FACEBOOK: facebook.com/recordscollectingdust/

'Vintage Edu Garden' je platforma neformalne edukacije pokrenuta suradnjom Vintage Industriala i Udruge 'Točka Kulture" s ciljem kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za djecu i mlade kroz neformalno obrazovanje, razvijanje kreativnosti, samoinicijativnost, te poticanje mladih na samoobrazovanje i aktivnu participaciju u suvremenoj kulturnoj i umjetničkoj produkciji kao i široj zajednici.

22.06.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh