« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Edukativno-likovne radionice Moderne galerije u listopadu

Riječ je o radionicama koje je osmislila muzejska pedagoginja Moderne galerije Iris Poljan, a predviđene su za djecu u dobi od 4 do 12 godina

Ima svega, dođite!
Ima svega, dođite! (Arhiva)
Više o

radionice

,

Moderna galerija

Uz kritičku retrospektivu suvremenog hrvatskog kipara i medaljera Damira Mataušića, koja se trenutno može razgledati u zagrebačkoj Modernoj galeriji i radove na papiru riječke grafičarke Ane Vivode, predstavljene na izložbi „Komadići jutra", u Studiju Moderne galerije „Josip Račić", nacionalni muzej moderne umjetnosti priredio je i niz edukativno-likovnih radionica koje će se održati u listopadu.

Riječ je o radionicama koje je osmislila muzejska pedagoginja Moderne galerije Iris Poljan, a predviđene su za djecu u dobi od 4 do 12 godina.

Sudjelovanje na radionicama obavezno je prethodno najaviti na e-mail: modernagalerija.edukacija@gmail.com

Ulaznica za Modernu galeriju za djecu koja sudjeluju na radionici iznosi 20 kuna, a za djecu do 7 godina ulaz se ne naplaćuje.

PROGRAM LIKOVNIH RADIONICA MG, listopad

Napomena:
Zbog pandemije COVID - 19 broj sudionika je strogo ograničen, a obavezno je nošenje zaštitnih maski i dezinfekcija ruku te poštivanje svih preporuka i odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite.

10.10.2020. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh