« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
JOŠ JEDNA

Dvoje mrtvih u novoj eksploziji u Dagestanu

Dva su muškarca smrtno stradala, a treći je teško ozlijeđen nakon eksplozije automobila u pokrajini Kasavjurt

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (YouTube)
Više o

Dagestan eksplozija

Dvije su osobe ubijene na sjeveru Dagestana u pokrajini Kasavjurt, pošto je raznesen automobil u kojemu se, pretpostavlja se, nalazio eksploziv, izvijestila je u četvrtak agencija Interfax.

"Dva su muškarca smrtno stradala, a treći je, s teškim ozljedama prebačen u bolnicu", izvijestio je glasnogovornik regionalnog ministarstva unutarnjih poslova. "Prema informacijama kojima raspolažemo, u automobilu se nalazila određena količina eksploziva, koji se slučajno aktivirao", kazao je glasnogovornik.

Eksplozija se dogodila nakon jučerašnjeg dvostrukog samoubilačkog napada u istoj ruskoj republici u kojemu je ubijeno najmanje 12 osoba te dva dana nakon krvavog napada u Moskvi u kojemu je smrtno stradalo 39 osoba.

Sjeverni Kavkaz pod snažnim je vojnim i policijskim nadzorom. U Ingušetiji je ruska tajna služba FSB odlučila proširiti područje "protuterorističkih operacija", prenio je Itar Tass. Iz FSB-a su kazali kako je odluka donesena nakon saznanja o tomu da se članovi tajnih naoružanih skupina, umiješani u teške zločine na Sjevernom Kavkazu, nalaze u regiji Malgobejski. (hina/metro-portal)

01.04.2010. 08:59:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh